Last Minute Norvegia 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Circuit Croaziera Pe Nil 2021 Duminica Cluj Napoca, Na

Circuit Croaziera Pe Nil 2021 Duminica Cluj Napoca

Na, Norvegia, Norvegia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (17.10 - 24.10.2021)
    Date de plecare: 17.10

Despre Norvegia

Norvegia

Norvegia, cunoscuta si ca tara fiordurilor, este impresionanta prin peisajul ei variat, incepand cu muntii si ghetarii ei impunatori pana la fiordurile spectaculoase foarte cautate de turisti. Norvegia atrage mii de turisti si pentru statiunile si centrele favorabile sporturilor de iarna la altitudini impresionante. Lillehammer, una dintre cele mai cunoscute statiuni favorabile schiatului si a sporturilor de iarna cazeaza anual, in hotelurile, vilele si pensiunile sale mii de turisti, iar ofertele speciale early booking sunt epuizate inca inainte de a incepe sezonul de ski. Coasta de vest a Norvegiei si atragatoarele fiorduri sunt atat de cautate de turisti incat, in zona, se organizeaza numeroase croaziere la preturi mici in comparatie cu experienta ce o aduce vizitarea unui astfel de obiectiv turistic. Capul Nord, considerat cel mai nordic punct al Europei continentale era vizitat in trecut de oameni foarte bogati insa astazi, gratie dezvoltarii infrastructurii aduce din ce in ce mai multi turisti anual, tarifele competitive pentru un astfel de sejur fiind accesibile oricarui buget de vacanta. Mini vacantele city break la Oslo sau Bergen sunt un bun prilej pentru a cunoaste arhitectura, cultura si modul de viata a acestei tari nordice.

Last Minute Norvegia

Direct Booking

Last Minute Norvegia 2022 - oferte Last Minute Norvegia cu discount pana la 10%. Cele mai bune oferte de vacanta! Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Norvegia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Norvegia?

Scandic St. Olavs Plass, Anker Hotel, Anker Hostel, Anker Apartment, Thon Airport sunt cele mai populare hoteluri din Norvegia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Norvegia?

Scandic St. Olavs Plass, Anker Hotel, Anker Hostel, Hotel Scandic Grand Tromso, Thon Airport sunt cele mai apreciate hoteluri din Norvegia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Norvegia.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Norvegia?

Hotel Scandic Airport, Scandic, Quality 33, Quality Entry, Hotel Thon Sandnes sunt cele mai apreciate hoteluri din Norvegia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Norvegia.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Norvegia?

Lillehammer, Quality Edvard Grieg Hotel, Quality Hotel Resort Hafjell, Clarion Collection Bryggeparken, Hotel Scandic Solsiden sunt cele mai apreciate hoteluri din Norvegia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Norvegia.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Norvegia?

Quality Entry, Sole Hotell Herregaard, Nordlys, Clarion Ernst, Scandic Valdres sunt cele mai apreciate hoteluri din Norvegia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Norvegia.