Autocar Ucraina 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 371EUR - 371EUR)

Afiseaza harta
Circuit Descopera Ucraina Senior Voyage Autocar 2021, Cernauti

Circuit Descopera Ucraina Senior Voyage Autocar 2021

Cernauti, Ucraina, Ucraina

  • Autocar (19.07 - 27.07.2021)
   Date de plecare: 19.07

  Despre Ucraina

  Ucraina

  Ucraina, un vast teritoriu in Europa Orientala cu un peisaj foarte variat incepand de la Muntii Carpati si pana la litoralul de la Marea Neagra se poate mandri cu sute de muzee, o cultura extraordinara, adesea influentata de civilizatiile care au trecut pe aici, ce mai pregnanta fiind cea sovietica, dar si cu numeroase rezervatii naturale si orase ale caror vechime ating si 900 de ani. Kiev, capitala Ucrainei, un oras cosmopolit din ce in ce mai modern atrage anual turisti de toate categoriile, ofertele city break la Kiev sau chiar Lvov fiind din ce in ce mai cautate, rezervarile, la preturi relativ ieftine, in hotelurile din Kiev crescand de la an la an. Turistii veniti aici sunt interesati de frumusetea orasului dar in acelasi timp tentati si de ofertele de shopping, Kievul avand un gigant mall si de numeroase obiective turistice extrem de interesante. Ofertele speciale cu destinatia Ucraina sunt completate in general si de bilete de avion, insa cu putin curaj, Ucraina poate fi vizitata si cu masina.

  Sejururi Autocar Ucraina

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Ucraina. Puteti rezerva hotelul preferat din Ucraina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Ucraina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Ucraina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Ucraina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Alege cu plecari din Bucuresti si rezerva acum online prin DirectBooking.ro - Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru sejururi cu autocarul Ucraina, pachete cu autocarul Ucraina.

  Intrebari frecvente despre Ucraina

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ucraina?

  Circuit Descopera Ucraina Senior Voyage Autocar 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Ucraina