Oferte cazare Batumi, Georgia Georgia 2023
(2000 oferte, 399EUR - 1000EUR)
Divan Suites Batumi, Batumi

Divan Suites Batumi  

Batumi, Georgia, Georgia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Era Palace, Batumi

Era Palace

Batumi, Georgia, Georgia

  • Fara transport
  Chao, Batumi

  Chao

  Batumi, Georgia, Georgia

   • Fara transport
   Sanapiro, Batumi

   Sanapiro

   Batumi, Georgia, Georgia

    • Fara transport

    Despre BatumiPrezentare si poze Batumi

    Batumi

    Batumi este capitala Republicii Autonome Adjara și al treilea cel mai mare oraș din Georgia, situat pe coasta Mării Negre in sud-vestul țării. Este situat într-o zonă subtropicală la poalele Caucazului. O mare parte din economia lui Batumi se învârte în jurul turismului și jocurilor de noroc (este poreclit „Las Vegasul Mării Negre”), dar orașul este, de asemenea, un port maritim important și include industrii precum construcțiile navale, prelucrarea alimentelor și industriile ușoare. Începând cu 2010 Batumi a intrat intr-un proces de transformare prin construcția de clădiri moderne înalte, precum și prin restaurarea unor edificii clasice din secolul al XIX-lea care învecheau orașul.

    Recomandari turistice pentru Batumi

    Centrul vechi - piațetele Batumi Piazza și Europa Square.
    Faleza, cu promenada sa lungă de aproximativ 7 kilometri, cunoscută sub numele de Batumi Boulevard, este cea care face legătura între centrul vechi al orașului și centrul nou.
    La Batumi se află cel mai mare acvariu din fosta URSS și cea mai mare gradină botanică din Georgia (este și una din cele mai mari și bogate grădini botanice din spațiul ex-sovietic). Printre obiectivele turistice ale orașului se mai numără și Cetatea Batumi, construită de turci în sec. XVII. Tot la Batumi se află și capătul liniei ferate trascaucaziene și capătul conductei de petrol Baku.
    Cetatea Gonio-Apsaros este situată la 12 km sud de Batumi, pe malul stâng al râului Chorokhi. Una dintre cele mai vechi așezări din Georgia a fost situată în jurul acestei cetăți. Datorită locației sale strategice, Gonio-Apsaros a devenit o cetate de sprijin mai întâi pentru romani și mai târziu pentru bizantini și otomani de-a lungul coastei de est a Mării Negre. Respectiv, cetatea are mai multe straturi: stratul roman (III-IV cc î.Hr.), stratul bizantin (sec. VI-VII cc) și stratul otoman (sec. XVI d.Hr.). Există un muzeu în interiorul cetății.

    Intrebari frecvente despre Batumi

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Batumi?

    Divan Suites Batumi, Best Western Premier Batumi, Legacy Hotel, Batumi World Palace, Hilton Batumi sunt cele mai populare hoteluri din Batumi

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Batumi?

    Divan Suites Batumi, Best Western Premier Batumi, Black Sea Star, Cattaleya Hotel, Colosseum Marina Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Batumi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Batumi.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Batumi?

    Colosseum Marina Hotel, Corner Inn Hotel, Jrw Welmond Hotel & Casino Batumi, Old Town Hotel, The Admiral Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Batumi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Batumi.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Batumi?

    RADISSON BLU HOTEL BATUMI, Divan Suites Batum, Batumi World Palace sunt hoteluri din Batumi ce au acces gratuit la internet