Oferte Cazare Boemia Centrala Cehia 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Boemia Centrala

Boemia Centrala

Praga este capitala Republicii Cehe. Orașul este situat pe râul Vltava, în Boemia Centrală și are aproape 1,2 milioane de locuitori, în numărul cărora nu sunt luați în considerație cei aproximativ 300.000 de navetiști, care lucrează în oraș, dar nu locuiesc aici.

Oferte Boemia Centrala

Boemia Centrala, Cehia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din regiunea Boemia Centrala sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Cehia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Boemia Centrala pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Boemia Centrala sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Boemia Centrala oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Boemia Centrala garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Boemia Centrala va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Boemia Centrala Cehia 2023 - Alege din 2196 oferte disponibile cu discount pana la 20% si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Boemia Centrala

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Boemia Centrala?

Hotel Duo , Mama Shelter Prague, Grandium Prague ex Hotel Yasmin, Hotel Century Old Town Prague MGallery Hotel Collection, Hotel Prague Inn sunt cele mai populare hoteluri din Boemia Centrala

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Boemia Centrala?

Hotel Duo , Mama Shelter Prague, Grandium Prague ex Hotel Yasmin, Hotel Century Old Town Prague MGallery Hotel Collection, Hotel Prague Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din Boemia Centrala ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Boemia Centrala.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Boemia Centrala?

Hotel Duo , Orea Hotel Pyramida , Hotel Olsanka, Panorama Hotel Prague, Hilton Prague Old Town sunt cele mai apreciate hoteluri din Boemia Centrala ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Boemia Centrala.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Boemia Centrala?

Hotel Golf , Michelangelo Grand Hotel, Hotel Marie Luisa, Chateau St. Havel Wellness Hotel, Popelka Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Boemia Centrala ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Boemia Centrala.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Boemia Centrala?

Hotel International Prague , Hotel Golf , Hotel Kings Court, Chateau St. Havel Wellness Hotel, Michael Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Boemia Centrala cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Boemia Centrala.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Boemia Centrala?

Grandium Prague ex Hotel Yasmin, Hotel Prague Inn, Hotel International Prague , Hotel Beranek, Green Garden Hotel sunt hoteluri din Boemia Centrala ce au acces gratuit la internet