Cazare In Orase Bruges, Flandra Belgia 2024
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (10 oferte, 313.3EUR - 419EUR)

Afiseaza harta
Hotel Astel, Bruges

Hotel Astel  

Bruges, Flandra, Belgia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion
 • Fara transport
Boutique Hotel Butler, Bruges

Boutique Hotel Butler

Bruges, Flandra, Belgia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (27.02 - 25.02.2025)
 • Fara transport
Ibis De Haan, Bruges

Ibis De Haan

Bruges, Flandra, Belgia

  • Avion (27.02 - 25.02.2025)
  • Fara transport
  De Stokerij Hotel Oudenburg, Bruges

  De Stokerij Hotel Oudenburg

  Bruges, Flandra, Belgia

   • Avion (27.02 - 25.02.2025)
   • Fara transport

   Despre BrugesPrezentare si poze Bruges

   Bruges

   Bruges este capitala și cel mai mare oraș al provinciei Flandrei de Vest din Regiunea flamandă a Belgiei, în nord-vestul țării și al șaptelea oraș ca mărime al țării, în funcție de populație.

   Recomandari turistice pentru Bruges

   1. Grote Markt (Piața Mare). Aici poți vedea impunătoarea clădire Provincial Court, pe o parte a pieței, dar și Clopotnița Belfort van Brugge, care se înalță pe partea cealaltă și în al cărei turn se poate urca pentru o vedere panoramică. Doar că sunt vreo 366 de trepte de urcat. În plus, colecția sa de 47 de clopote este una dintre cele mai cunoscute din Europa.

   Piațeta este împânzită cu clădiri în stil flamand, colorate și vesele, iar restaurantele, după cum te-ai aștepta, nu lipsesc. Atâta doar, meniurile încep în această zonă de la 14-15 euro.

   2. Odată ajuns aici, o poți lua ușor spre cartierul Beginhof. Aici trăiesc încă din perioada medievală beguinele, femei văduve sau celibatare care alcătuiesc o comunitate spirituală și care au ales să trăiască o viață independentă, în afara ordinelor recunoscute. Ele s-au organizat în mici comunități și se autosusțin.

   De-a lungul timpului, au ieșit în evidență nu numai prin puritatea lor, dar și prin deprinderi de veritabili arhitecți, dovadă fiind și acest mic colț de rai din Bruges, cu căsuțe albe, vegetație abundentă și liniște odihnitoare. Intrarea în curtea interioară este gratuită.

   3.Minnewater, Lacul Iubirii. Dacă ai ajuns în cartierul beguinelor, la doi pași se află și Lacul Iubirii. Legenda spune că acest lac a fost creat de către un băiat ca omagiu pentru iubita lui care murise în timp ce fugea de tatăl ei, tată care nu era de acord cu relația lor.

   Astăzi, lacul a devenit probabil cel mai romantic loc din Bruges, fiind mărginit de un parc cu multă verdeață, cu restaurante cu vedere la lac și adăpostind zeci de lebede și rațe.

   Intrebari frecvente despre Bruges

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bruges?

   Boutique Hotel Butler, Hotel Astel, Ibis De Haan, De Stokerij Hotel Oudenburg, Van Der Valk Brugge Oostkamp sunt cele mai populare hoteluri din Bruges

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bruges?

   Boutique Hotel Butler, Hotel Astel, De Stokerij Hotel Oudenburg, Van Der Valk Brugge Oostkamp sunt cele mai apreciate hoteluri din Bruges ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bruges.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bruges?

   Boutique Hotel Butler, Hotel Astel, De Stokerij Hotel Oudenburg sunt cele mai apreciate hoteluri din Bruges ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bruges.