Cazare In Orase Gatwick Airport, Londra Mare Marea Britanie 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (8 oferte, 158.6EUR - 590.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sofitel London Gatwick, Gatwick Airport

Hotel Sofitel London Gatwick

Gatwick Airport, Londra Mare, Marea Britanie

 • Hotel de lux  
 • Avion (25.01 - 24.01.2024)
 • Fara transport
Hotel Copthorne London Gatwick, Gatwick Airport

Hotel Copthorne London Gatwick

Gatwick Airport, Londra Mare, Marea Britanie

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Sandman Signature London Gatwick, Gatwick Airport

Hotel Sandman Signature London Gatwick

Gatwick Airport, Londra Mare, Marea Britanie

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Belmont, Gatwick Airport

Belmont

Gatwick Airport, Londra Mare, Marea Britanie

  • Fara transport

  Despre Gatwick AirportPrezentare si poze Gatwick Airport

  Gatwick Airport

  Aeroportul Gatwick este un aeroport internațional important de lângă Crawley, Sussex, fiind cel de-al doilea cel mai aglomerat aeroport prin trafic total de pasageri în Regatul Unit, după aeroportul Heathrow si al optulea cel mai aglomerat aeroport din Europa.Aeroportul este situat la 14 km de autostrada M23, care face legătura cu Londra până la șoseaua de centură M25. Drumul Londra-Brighton (A23) și drumul A217, de asemenea trec prin Gatwick.

  Recomandari turistice pentru Gatwick Airport

  Gara aeroportului, care este situată în apropiere de Terminalul de Sud, oferă servicii de transport cu trenul rapid și frecvent pe Brighton Main Line spre Londra Victoria și stația London Bridge, precum și spre sud, spre Brighton. Gatwick Express, cel mai cunoscut transportator, merge spre Gara Victoria, destinația cea mai populară, însă mai mulți operatori, inclusiv Southern, First Capital Connect, Virgin Trains și First Great Western Link, oferă servicii de transport spre Gara Victoria. First Capital Connect oferă transport direct către Aeroportul Luton, iar pasagerii fără bagaje sau cu bagaje ușoare pot ajunge pe Aeroportul Heathrow cu autobuzul X26 Express Bus de la stația de autobuz de lângă stația de cale ferată East Croydon.[6]
  National Express oferă servicii de transport de pasageri între aeroporturile Gatwick, Heathrow și Stansted, precum și în localitățile din jurul Londrei. Pe lângă aceasta, există o rețea extinsă de rute de autobuze de la alți operatori.
  La aeroport există mai multe parcări pe termen lung și pe termen scurt în și în jurul zonei aeroportuare, însă ele sunt adesea aglomerate în timpul lunilor de vară.

  Intrebari frecvente despre Gatwick Airport

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Gatwick Airport?

  Hotel Sofitel London Gatwick, Belmont, Hotel Sandman Signature London Gatwick, Hotel Copthorne London Gatwick sunt cele mai populare hoteluri din Gatwick Airport

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Gatwick Airport?

  Hotel Sofitel London Gatwick, Belmont, Hotel Sandman Signature London Gatwick, Hotel Copthorne London Gatwick sunt cele mai apreciate hoteluri din Gatwick Airport ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Gatwick Airport.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Gatwick Airport?

  Hotel Sandman Signature London Gatwick, Hotel Copthorne London Gatwick sunt cele mai apreciate hoteluri din Gatwick Airport ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Gatwick Airport.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Gatwick Airport?

  Hotel Copthorne London Gatwick sunt cele mai apreciate hoteluri din Gatwick Airport cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Gatwick Airport.