Cazare In Orase Waterloo, Belgia Belgia 2023
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (14 oferte, 391.3EUR - 574EUR)
Ibis Brussels Waterloo, Waterloo

Ibis Brussels Waterloo

Waterloo, Belgia, Belgia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Le 1815, Waterloo

Le 1815

Waterloo, Belgia, Belgia

  • Fara transport

  Despre WaterlooPrezentare si poze Waterloo

  Waterloo

  Waterloo este o comună francofonă din regiunea Valonia din Belgia. Suprafața totală a comunei este de 21,03 km². La 1 ianuarie 2008 comuna avea o populație totală de 29.448 locuitori.

  Recomandari turistice pentru Waterloo

  Muzeul Wellington din Waterloo, Belgia este situat în casa în care ducele de Wellington a petrecut o noapte înainte și după bătălia de la Waterloo (18 iunie 1815). Muzeul conține informații despre Ducele de Wellington, Campania Waterloo, principalele faze ale bătăliei de la Waterloo și artefacte militare contemporane ale armatelor care au luptat în luptă.
  Castelul Solvay este un castel situat în Waterloo. Castelul a fost construit de marchizul Maximilien de Béthune.
  Lacul Genval este un lac situat în Belgia. O destinație populară de vacanță și vacanță, lacul este înconjurat de case de tipul secolului construite în timpul Belle Époque.
  Atracția majoră pe câmpul de luptă este Butte du Lion sau Lion Mound. Este greu să ratati acest deal artificial care se ridică la 40 de metri deasupra țării înconjurătoare, acoperit cu o statuie masivă de bronz a unui leu. Construit după război de muncitori care transportau pământul cu mâna, îl comemorează pe prințul William de Orange, prințul coroanei olandeze care a fost rănit în luptă.

  Intrebari frecvente despre Waterloo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Waterloo?

  Ibis Brussels Waterloo, Europea Residences Waterloo, Le 1815, Smartflats Design Bella Vita, Martin S Waterloo sunt cele mai populare hoteluri din Waterloo

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Waterloo?

  Ibis Brussels Waterloo, Smartflats Design Bella Vita, Le Cote Vert, Martin S Waterloo, Martin S Grand Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Waterloo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Waterloo.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Waterloo?

  Martin S Waterloo, Martin S Grand Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Waterloo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Waterloo.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Waterloo?

  Ibis Brussels Waterloo sunt hoteluri din Waterloo ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Waterloo.