Autocar City Break Irlanda 2020
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (2 oferte, 500EUR - 1032EUR)
Scotia Irlanda 18 Zile Autocar 2020 Dublin, Dublin

Scotia Irlanda 18 Zile Autocar 2020 Dublin

Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda

  • Autocar (25.06 - 12.07.2020)
   Date de plecare: 25.06
  Scotia Irlanda 18 Zile Autocar 2020 Dublin, Dublin

  Scotia Irlanda 18 Zile Autocar 2020 Dublin

  Dublin, Comitatul Dublin, Irlanda

   • Autocar (24.06 - 11.07.2021)
    Date de plecare: 24.06

   Sejur Autocar City Break Irlanda

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Irlanda. Puteti rezerva hotelul preferat din Irlanda cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Irlanda care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul pentru Irlanda constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Irlanda, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejur Autocar City Break Irlanda 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar City Break Irlanda - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati si rezerva online prin DirectBooking.ro