Exotice Lima, Regiunea Lima Peru 2021
Filtre: Categorie: Exotice× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Peru Descoperiti Enigmele Civilizatiei Inca! Circuit Avion 2021, Lima

Peru Descoperiti Enigmele Civilizatiei Inca! Circuit Avion 2021

Lima, Regiunea Lima, Peru

  • Avion (11.09 - 07.12.2021)
   Date de plecare: 11.09, 16.10, 27.11

  Despre LimaPrezentare si poze Lima

  Lima

  Lima este capitala și cel mai mare oraș al Republicii Peru, fiind de asemenea capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar și cultural al țării. Orașul este localizat în văile dintre râurile Chillon, Rimac, Lurin. Se află pe coasta de vest a țării, în apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific. Populația totală era în 1995 de 6.117.489 locuitori, din care aproape o treime locuiesc în așezări de colibe, la periferie.

  Recomandari turistice pentru Lima

  Constructia de hoteluri de lux a insemnat o explozie de cartiere rezidentiale dragute. Cautati informatii generale despre Lima, capitala Perului, pentru urmatoarea voastra calatorie catre Miraflores din Lima si San Isidro, ale caror atractii sunt casele frumoase si parcurile pline de flori, cafenelele si restaurantele, teatrele si viata de noapte dinamica.

  Cumparaturile in Lima sunt excelente. Buticurile sale si magazinele cu obiecte de artizanat sunt pline de oferte bune cu bijuterii din aur si argint, piele, olarie, tesaturi, alpaca moale si impletituri din lana vicuna. Cina este de asemenea o delicatesa pentru ca bucatarie peruviana este, destul de simplu, servita superb in restaurante elegante sau confortabile, in gradini sau langa mare.

  Intrebari frecvente despre Lima

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lima?

  Peru Descoperiti Enigmele Civilizatiei Inca! Circuit Avion 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Lima

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lima?

  Peru Descoperiti Enigmele Civilizatiei Inca! Circuit Avion 2021 sunt cele mai apreciate hoteluri din Lima ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lima.