Oferte Cazare Grandvalira Andorra iarna 2020
(4 oferte, 308EUR - 654.9EUR)
Pas De La Casa Princesa, Pas De La Casa

Pas De La Casa Princesa

Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

  • Fara transport
  Residence El Tarter, El Tarter

  Residence El Tarter

  El Tarter, Grandvalira, Andorra

   • Fara transport
   Alba El Tarter, El Tarter

   Alba El Tarter

   El Tarter, Grandvalira, Andorra

    • Fara transport
    Pas De La Casa Alaska, Pas De La Casa

    Pas De La Casa Alaska

    Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

     • Fara transport

     Despre Grandvalira

     Grandvalira

     Canillo este capitala regiunii cu acelaşi nume. Aici veţi găsi multe case tipice de munte ale Andorrei, aşa numitele "Borda". În multe dintre aceste refugii vă puteţi convinge de calitatea gastronomiei tradiţionale a Andorrei. În Canillo găsiţi şi multe biserici istorice şi capele, multe din secolul XI şi care conferă regiunii şi staţiunii un farmec special. Pentru Après-ski localnicii vă recomandă "Camping Pla", cu petreceri şi cocktailuri bune. O altă recomandare este pentru Spa Caldea, cea mai mare baie termală din Europa, care este alimentat de izvoare termale naturale şi situată la doar câţiva km de Canillo.

     Oferte Grandvalira

     Grandvalira, Andorra reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din regiunea Grandvalira sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Andorra si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Grandvalira pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Grandvalira sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Grandvalira oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Grandvalira garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grandvalira va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte cazare Grandvalira Andorra iarna 2020 - Alege din 4 oferte disponibile si rezerva acum online prin DirectBooking.ro. Cele mai Bune Preturi!