Oferte cazare Island Langkawi Toate Orasele, Kedah Malaezia vara 2020
(5 oferte, 210EUR - 1000EUR)
Berjaya Langkawi Resort, Island Langkawi Toate Orasele

Berjaya Langkawi Resort

Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Danna Langkawi, Island Langkawi Toate Orasele

Danna Langkawi

Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Century Langkawi Beach Resort, Island Langkawi Toate Orasele

Century Langkawi Beach Resort

Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Langkawi Lagoon Resort, Island Langkawi Toate Orasele

Hotel Langkawi Lagoon Resort

Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia

  • Fara transport
  Villa Hutan Datai, Island Langkawi Toate Orasele

  Villa Hutan Datai

  Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia

   • Fara transport

   Despre Island Langkawi Toate OraselePrezentare si poze Island Langkawi Toate Orasele

   Island Langkawi Toate Orasele

   Langkawi, (Jawi: لانكاوي), oficial cunoscut sub numele de Langkawi, Jewel of Kedah (Malay: Langkawi Permata Kedah) este un arhipelag de 99 insule din Marea Andaman, la aproximativ 30 km de largul coastei nord-vest continentale a Malaeziei. Insulele sunt o parte din statul Kedah, adiacente granitei Thai.

   La data de 15 iulie 2008, sultanul Abdul Halim al Kedahului a consimtit la schimbarea numelui in Langkawi Permata Kedah, cu ocazia celebrarii Golden Jubilee. La mare departe de insula, se gaseste omonima acesteia, Pulau Langkawi, cu o populatie de aproximativ 64.

   Oferte Island Langkawi Toate Orasele

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Island Langkawi Toate Orasele incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Island Langkawi Toate Orasele este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Island Langkawi Toate Orasele sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Island Langkawi Toate Orasele, Early Booking Island Langkawi Toate Orasele, Last Minute Island Langkawi Toate Orasele, Programe si Oferte Speciale Island Langkawi Toate Orasele.

   Island Langkawi Toate Orasele este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Island Langkawi Toate Orasele. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Island Langkawi Toate Orasele cu servicii minime pana la resorturi de lux din Island Langkawi Toate Orasele cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Island Langkawi Toate Orasele cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Island Langkawi Toate Orasele dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Island Langkawi Toate Orasele pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Island Langkawi Toate Orasele unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Island Langkawi Toate Orasele, Kedah, Malaezia vara 2020 - Alege din 26 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Recomandari turistice pentru Island Langkawi Toate Orasele

   Unele dintre cele mai populare plaje sunt: Pantai Cenang, Pantai Tengah, Burau Bay, Pantai Kok si Datai Bay. Pantai Cenang este o plaja pitoreasca, cu intinderi aparent nesfarsite de nisip alb, fin. Plaja este conturata de nuci de cocos inalti si casuarinas. Pantai Tengah este separata de Cenang printr-un promontoriu de mici dimensiuni. Burau Bay este locul preferat al pasarilor migratoare in Langkawi. Pantai Kok este o plaja linistita cu un fundal de dealuri de calcar. Datai Bay este o combinatieintre padure si mare. Plaja alburie este sustinuta de padurea luxurianta.

   Turistii pot ajunge pe insula cu feribotul de la Kuala Perlis sau cu avionul de la Kuala Lumpur.