Luna De Miere Orasul Beirut, Beirut Liban 2021
Filtre: Categorie: Luna de miere× (2 oferte, 343EUR - 343EUR)
Q Hotel , Orasul Beirut

Q Hotel

Orasul Beirut, Beirut, Liban

  • Fara transport
  Bayview, Orasul Beirut

  Bayview

  Orasul Beirut, Beirut, Liban

   • Fara transport

   Despre Orasul BeirutPrezentare si poze Orasul Beirut

   Orasul Beirut

   Beirut este capitala Libanului si are populaţie de aproximativ 2,1 milioane de persoane în zona metropolitană. Orasul este construit pe un mare promontoriu stancos în estul Mediteranei. Acesta este de departe cel mai mare oraş din Liban. Datorită dimensiunilor mici a Libanului, capitala a avut întotdeauna statutul de singurul oraş cosmopolit din ţară, şi încă de la independenţa, a fost centru comercial şi financiar al Libanului.

   Recomandari turistice pentru Orasul Beirut

   Din anul 2009, Libanul a devenit un loc sigur şi numărul de turişti este în creştere (mai mult de 2 milioane în 2009). Dacă alegeţi să vizitaţi Liban, vizitati oraşele turistice ca Jounieh, Byblos, Tyr şi Tripoli. Beirut în sine este sigur, dar evitati sudul Beirutului. Oraşele de munte din jurul Beirut şi în partea de nord sunt in general sigure, dar să fiti întotdeauna vigilenti. Încercaţi să evitaţi orice demonstraţie publica cu caracter politic. De Sud are un nivel ridicat de influenţă Hezbollah / control, dar nu este deloc off-limite. Fiţi conştienţi de faptul ca Sudul are o mare populaţie musulmană şiită, conservatoare in felul de a se imbraca si purta.

   Intrebari frecvente despre Orasul Beirut

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Beirut?

   Q Hotel , Bayview sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Beirut

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Beirut?

   Bayview, Q Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Beirut ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Beirut.