Oferte cazare Makati, Metro Manila Filipine 2024
(30 oferte, 105EUR - 1000EUR)

Despre MakatiPrezentare si poze Makati

Makati

Orasul Makati este unul din cele 16 orase care alcatuiesc regiunea Metro Manila, una dintre cele mai populate regiuni metropolitane din lume. Makati este centrul financiar al statului Filipine si unul dintre marile centre financiare,econmice si comerciale din Asia. Ca si gazda a numeroase ambasade, este deasemenea si un important centru de afaceri.

Cu o populatie de 510,383 de persoane, este al 16-lea oras ca densitate din Filipine si al 40-lea din lume cu 18,654 locuitori pe Km patrat. Makati este recunoscut pentru inalta sa cultura cosmopolitana, deasemenea fiind un important centru cultural in Metro Manila.

Recomandari turistice pentru Makati

- Turnul PBCom
- Turnul G.T. International
- Ayala Avenue
- Muzeul Ayala

Intrebari frecvente despre Makati

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Makati?

The Peninsula Manila, Makati Palace, Hotel Somerset Millennium, Hotel New World Makati, Hotel Ascott Makati sunt cele mai populare hoteluri din Makati

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Makati?

Hotel Makati Palace, Hotel Ascott Makati, Hotel New World Makati, Hotel Somerset Millennium, Makati Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Makati ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Makati.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Makati?

Hotel Ascott Makati, Hotel New World Makati, Hotel Somerset Millennium, The Peninsula Manila, Somerset Central Salcedo Makati sunt cele mai apreciate hoteluri din Makati ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Makati.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Makati?

Hotel Makati Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Makati ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Makati.