Autocar Munte Polonia 2023
Filtre: Categorie: Munte×Transport: autocar× (3 oferte, 225.4EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Polonia 2023 Warsaw, Varsovia

Circuit Autocar Polonia 2023 Warsaw

Varsovia, Mazovia, Polonia

  • Autocar (27.06 - 27.08.2023)
   Date de plecare: 27.06, 22.08
  Germania Cehia 2023 Krakow, Cracovia

  Germania Cehia 2023 Krakow

  Cracovia, Polonia Mica, Polonia

   • Autocar (06.07 - 19.08.2023)
    Date de plecare: 06.07, 10.08
   Circuit 6 Zile Polonia - Varsovia - Cracovia, Cracovia

   Circuit 6 Zile Polonia - Varsovia - Cracovia

   Cracovia, Polonia Mica, Polonia

    • Autocar (30.06 - 01.10.2023)
     Date de plecare: 30.06, 26.09

    Sejur Autocar Munte Polonia

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Munte Polonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Polonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Munte Polonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul pentru Munte Polonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in statiunile de Munte Polonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejur Autocar Munte Polonia 2023 - 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Munte Polonia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Polonia

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Polonia?

    CIRCUIT 6 ZILE POLONIA - VARSOVIA - CRACOVIA, Germania Cehia 2023 Krakow, Circuit Autocar Polonia 2023 Warsaw sunt cele mai populare hoteluri din Polonia