Oferte cazare Puntarenas, Costa Rica Costa Rica 2023
(0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre PuntarenasPrezentare si poze Puntarenas

Puntarenas

Puntarenas este capitala și cel mai mare oraș din provincia Puntarenas, pe coasta Pacificului din Costa Rica. Acest oraș găzduiește peste 100.000 de reședințe, iar apropierea sa cu oceanul îl face o destinație populară pentru localnici și turiști.

Recomandari turistice pentru Puntarenas

Parcuri și plaje din apropiere: există multe alte plaje și parcuri naționale la care turiștii și localnicii pot călători de la Puntarenas într-un timp relativ scurt.
Unele dintre cele mai populare zone înconjurătoare care sunt călătorite includ Playa Naranjo, Mal País, Santa Teresa, Montezuma, rezervația naturală Cabo Blanco, Parcul național Carara și faimosul loc de surf din Boca Barranca. Un lucru care se vede imediat în Puntarenas este că acesta nu este un loc pe care doriți să-l treceți cu vederea doar ca un port sau o oprire spre un loc mai bun. În timp ce mulți oameni doar călătoresc prin Puntarenas, există o mulțime de locuri de explorat și de apreciat în oraș în timpul unui sejur acolo. Consultați cafenelele care sunt aliniate de-a lungul plajei de-a lungul pasarelei Paseo de los Turistas. Veți găsi în aceste locuri fructe de mare proaspete. Puteți găsi, de asemenea, ceva dulce, cu înghețată și batido pe multe dintre meniuri. De asemenea, pe vânzătorii stradali îi vei găsi pe trotuare. Aceste magazine pe trotuare sunt un loc minunat pentru un turist pentru a găsi suveniruri autentice din Costa Rica pentru a le duce acasă la prieteni și familie.

Intrebari frecvente despre Puntarenas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Puntarenas?

sunt cele mai populare hoteluri din Puntarenas