Oferte cazare Rabat, Maroc Maroc 2024
(86 oferte, 158.9EUR - 1000EUR)
Hotel Sofitel Rabat Jardin Des Roses Luxury, Rabat

Hotel Sofitel Rabat Jardin Des Roses Luxury

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Riad A La Belle Etoile, Rabat

Riad A La Belle Etoile

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Onomo Hotel Rabat Terminus, Rabat

Onomo Hotel Rabat Terminus

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Rive, Rabat

Rive

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Hotel Mercure Rabat Sheherazade, Rabat

Hotel Mercure Rabat Sheherazade

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Belere Rabat, Rabat

Belere Rabat

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Le Diwan Mgallery Collection, Rabat

Le Diwan Mgallery Collection

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
La Tour Hassan Palace, Rabat

La Tour Hassan Palace

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Golden Tulip Farah Rabat, Rabat

Hotel Golden Tulip Farah Rabat

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
La Tour Hassan, Rabat

La Tour Hassan

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Bouregreg, Rabat

Bouregreg

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Assam, Rabat

Assam

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Rabat, Rabat

Rabat

Rabat, Maroc, Maroc

 • Hotel de lux  
 • Fara transport

Despre RabatPrezentare si poze Rabat

Rabat

Rabat, capitala modernă și oraș istoric, situat pe litoralul Atlanticului din nord-vestul Marocului, imbina trecutul arabo-musulman și modernismul occidental intr-un oraș care oferă noi perspective datorită infrastructurilor de calitate pe care le vom putea distinge în toată capitala, cu un potențial economic remarcabil. Rabat este al doilea oraș ca mărime din țară, după Casablanca. În ultimii ani, Rabat a început să devină un centru de afaceri care să beneficieze de restructurarea și reorganizarea administrațiilor publice, precum și de instalarea companiilor străine.

Recomandari turistice pentru Rabat

Cartierul Kasbah, este unul dintre atracțiile turistice ale orașului. În interiorul zidurilor de cetate din secolul al XI-lea se gaseste un cartier liniștit și mic al râurilor alb-albastru răsucite a fost construit în stil andaluz, fiind locul perfect pentru plimbări, de asemenea nu ratați vizitarea Rue el Jamma în districtul, unde veți găsi Kasbah Mosque, cea mai veche moschee din Rabat, construită în 1150.
Turnul Hassan este neterminat si a fost opera domnitorului Yacoub al-Mansour care ar fi avut o viziune grandioasă asupra unei moschei, insa la moartea sa în 1150, construcția a fost abandonată, iar acest turn de 45 de metri este tot ceea ce rămâne din planul său original.
Mausoleul lui Mohamed V se află în stat, chiar în locul în care, după întoarcerea sa din exilul din Madagascar, a adunat împreună mii de marocani pentru a mulțumi lui Dumnezeu pentru independența țării lor.
Chellah Necropolis unde se regasesc resturile cetății Merenid din orașul Chellah din secolul al XIV-lea ce creeaza un loc feeric. Ruinele zidite se situează pe un oraș mai vechi roman numit Sala, pe care arheologii l-au descoperit în anii 1930. Chellah a prosperat ca o cetate Merenid la începutul secolului al XIV-lea. Pentru o privire de ansamblu asupra întregii ruine Chellah, o terasă cu vedere spre mare oferă priveliști excelente de-a lungul zonei.
Muzeul Oudaias și Grădinile Andaluzilor - amplasat în grădini, este adăpostit în cabana opulentă din secolul al XVII-lea construită de Moulay Ismail ca prima reședință din Rabat. La celălalt capăt al cabanei, o cameră afișează un vechi interior marocan. Perne din brocart, mătase și aur acoperă divanele din jurul camerei. Un pic mai departe este o expoziție de vechi Coran iluminat, bijuterii, ceramică și instrumente muzicale.
Muzeul de Arheologie a fost construit în 1932 și extins cu câțiva ani mai târziu pentru a expune descoperirile, acest muzeu găzduiește cea mai bună colecție arheologică din Maroc. Secțiunea preistorică reunește rămășițele umane de la perioada paleolitică medie până la neolitic, ilustrând continuitatea și mărimea populației în acest moment.
Medina este zona medievală a Rabatului si are un stil andaluzist deoarece cea mai mare parte a arhitecturii datează din secolul al XVII-lea, când au sosit musulmanii din regiunea Andaluziei din Spania. Acest lucru face foarte diferit de medina de Fes și Marrakech. Cele două străzi comerciale sunt cele mai bune Souk es Sebbat și Rue Souka.
Muzeul de Arte Contemporane Mohammed al VI-lea adaposteste colecția într-o clădire impresionantă renovată datând din zilele coloniale franceze, este mică, dar deține opere de artă din aproape toate numele de top ale țării din lumea artei.O vizită aici face un contrast minunat cu vizionarea operei artizanale tradiționale pentru care Marocul este pe bună dreptate faimos și prezintă partea contemporană a expresiilor artistice lungi ale țării.
Abul Hassan Medersa datează din epoca Merenid în secolul al XIV-lea și are un interior acoperit cu exemple frumos restaurate de decor religios tradițional, inclusiv lucrări de faianță zellige și panouri din lemn sculptate, situat direct peste râul Bou Regreg.
Zona Medina din Salé este un loc pitoresc pentru a petrece câteva ore, găzduiește Marea Moschee, Mausoleul lui Sidi Ben Ashir cu mormântul său fotogenic alb, și cu Fondouk (khan) al-Askour.
Kenitra a fos inființat ca un fort militar de către primul rezident general al Marocului în 1912 in prezent un oraș modern pe drumul spre Tangier, este o bază excelentă pentru excursii în apropiere Mahdia cu plaja lungă, un paradis pentru windsurfers.
Orașul Ville Nouvelle (New City) din Rabat găzduiește Muzeul arheologic și Muzeul care reunește o colecție superbă de ștampile, telefoane și telegrafe marocane. Străzile orașului Ville Nouvelle găzduiesc o bogată arhitectură colonială franceză și sunt un loc plăcut pentru o plimbare. Chiar pe marginea districtului, Avenue Hassan II urmează peretele de legături din secolul al XVII-lea, care separă orașul modern de la medina.

Intrebari frecvente despre Rabat

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rabat?

Hotel Sofitel Rabat Jardin Des Roses Luxury, Riad A La Belle Etoile, Hotel Golden Tulip Farah Rabat, La Tour Hassan Palace, Belere Rabat sunt cele mai populare hoteluri din Rabat

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rabat?

Hotel Sofitel Rabat Jardin Des Roses Luxury, Riad A La Belle Etoile, Dawliz Resort Spa, The Repose, La Capitale sunt cele mai apreciate hoteluri din Rabat ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rabat.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rabat?

Dawliz Resort Spa, La Capitale, Atlantic Agdal, Onomo Hotel Rabat Terminus, Hotel Annakhil sunt cele mai apreciate hoteluri din Rabat ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rabat.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Rabat?

Dolce Vita sunt cele mai apreciate hoteluri din Rabat ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Rabat.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Rabat?

Assam sunt cele mai apreciate hoteluri din Rabat cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Rabat.