Autocar Regiunea Oslo Norvegia 2023
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 174.8EUR - 174.8EUR)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo, Oslo

Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo

Oslo, Regiunea Oslo, Norvegia

  • Autocar (19.07 - 03.08.2023)
   Date de plecare: 19.07
  • Fara transport

  Despre Regiunea Oslo

  Regiunea Oslo

  Oslo, mai demult Christiania (scris și Kristiania) este capitala și cea mai populată comună a Norvegiei. Are o populație de 590 041 de locuitori și suprafață de 426,9 km patrati. Este ce mai mare capitala in ceea ce priveste suprafata. Cu comunele fylke-lui Akershus formează și o zonă metropolitană locuită de aproximativ 1,4 milioane de oameni. Comuna urbană și fylke-le Oslo sunt aceeași entitate. Comunele învecinate sunt: la vest, Bærum, la nord Ringerike, Lunner și Nittedal, la est Skedsmo și Lørenskog, la sud Enebakk, Ski și Oppegård, iar la sudvest peninsula Nesodden.

  Cel mai înalt punct este Kirkeberget (629 m), care este totodată și cel mai nordic punct al orașului.

  Sejururi Autocar Regiunea Oslo

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Oslo, Norvegia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Oslo. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Oslo cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Oslo care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Regiunea Oslo constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Oslo, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Regiunea Oslo Norvegia 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Regiunea Oslo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Oslo?

  Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Oslo

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Regiunea Oslo?

  Circuit Autocar Fiorduri Scandinave 2023 Oslo sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Oslo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Regiunea Oslo.