Seniori Chisinau, Moldova Moldova 2021
Filtre: Categorie: Seniori× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)

Afiseaza harta
Europa Hotel, Chisinau

Europa Hotel

Chisinau, Moldova, Moldova

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (20.09 - 08.10.2021)
  • Fara transport

Despre ChisinauPrezentare si poze Chisinau

Chisinau

Chișinău este capitala, cel mai mare oraș și centrul administrativ, teritorial, economic, științific și cultural al Republicii Moldova. Orașul este așezat la o margine a pantei de sud-est a Podișului Central al Moldovei, în zona de silvostepă, fiind străbătut de râul Bâc, un afluent de dreapta al Nistrului

Recomandari turistice pentru Chisinau

Chișinăul, capitala Republicii Moldova cu o populație de numai 681 100 de locuitori este un oraș boem, cu puternice influențe sovietice și mai puțin moderniste, cu oameni prietenoși și dornici de conversație, mâncare gustoasă, vin bun și prețuri mici.

Cele mai multe atracții turistice le poți bifa plimbându-te pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe niște trotuare cât trei benzi auto. De-a lungul lui găsești Președinția, Parlamentul, Casa Guvernului, Primăria, Grădina Publică (cu Monumentul lui Ștefan cel Mare), Arcul de Triumf, Parcul Catedralei, Piața Centrală, Magazinul Universal Central, un candy shop Bucuria gigantic și multe altele. Doar 2 km trebuie să mergi ca să vezi toate astea.

Intrebari frecvente despre Chisinau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Chisinau?

Europa Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Chisinau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Chisinau?

Europa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Chisinau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Chisinau.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Chisinau?

Europa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Chisinau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Chisinau.