Charter St Petersburg, Districtului Federal Nord Vestic Rusia 2022
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre St PetersburgPrezentare si poze St Petersburg

St Petersburg

Sankt Petersburg , cunoscut în limbajul colocvial ca Petrograd (Петрогра́д, 1914–1924) și în perioada sovietică ca Leningrad (Ленингра́д, 1924–1991), este localizat în Rusia de nord-vest, în delta râului Neva, în partea de est a golfului Finic al Mării Baltice.
A fost fondat de țarul Petru cel Mare, în 1703, ca o "fereastră către Europa", fiind de la acea dată capitală a Imperiului Rus până în 1918. Cu cei aproape 4,5 milioane de locuitori, (2002), este în ziua de azi cel de-al doilea oraș ca mărime al Rusiei, al patrulea oraș ca mărime al Europei, un centru european de cultură extrem de important și cel mai important port rusesc la Marea Baltică.

Sejururi Charter St Petersburg

Pentru St Petersburg, Districtului Federal Nord Vestic, Rusia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in St Petersburg la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre St Petersburg se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in St Petersburg, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru St Petersburg pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din St Petersburg.

Sejururi si pachete cu transport charter avion St Petersburg (Districtului Federal Nord Vestic, Rusia) 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru St Petersburg

- Palatul de Vara
- Palatul Menșikov
- Catedrala Sfântul Isaac
- Muzeului Ermitaj

Intrebari frecvente despre St Petersburg

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St Petersburg?

sunt cele mai populare hoteluri din St Petersburg