Early Booking Tokio, Tokyo Japonia 2022
(444 oferte, 84.6EUR - 1000EUR)
Hotel Ritz Carlton, Tokio

Hotel Ritz Carlton

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Westin, Tokio

Westin

Tokio, Tokyo, Japonia

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Ohedo, Tokio

Ohedo

Tokio, Tokyo, Japonia

  • Fara transport

  Despre TokioPrezentare si poze Tokio

  Tokio

  Tokyo (literal capitala de est) este capitala Japoniei și cel mai mare oraș al acesteia, cu 13.010.279 locuitori gazduieste aproximativ 10% din populația țării. Orașul se situează în partea de mijloc a insulei principale a arhipelagului japonez, Honshu. Aici se află sediul Guvernului Japoniei și reședința împăratului. Tot numele Tokio este dat și uneia dintre cele 47 de prefecturi ale Japoniei, cuprinzând orașul Tokio, câteva zone învecinate și o serie de insule de la sudul orașului. În zona metropolitană a orașului, cea mai mare din lume, locuiesc aproximativ 30.000.000 oameni. Orașul se întinde pe o suprafață de 2187 km².

  Black Friday Tokio

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Tokio, Tokyo, Japonia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din TokioJaponia.

  Ofertele turistice Early Booking Tokio 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Tokio pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Tokio este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Tokio.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Tokio au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Tokio scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Tokio cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Tokio in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Tokio sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Tokio prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Tokio si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Tokio si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Tokio Japonia 2022 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Tokio Tokyo. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Recomandari turistice pentru Tokio

  Tokyo este un oraş turistic care oferă vizitatorilor atracţii dintre cele mai variate, de la temple, grădini tradiţionale, până la monumente arhitectonice moderne, centre comerciale aglomerate şi restaurante diverse.

  Nu trebuie ratate Templele de la Asakusa, de unde se poate face şi o plimbare cu barca pe râul Sumida, Grădinile Palatului Imperial, Templul Meiji, Turnul Tokyo, unul dintre cele mai scumpe locuri din oraş, Clădirea Guvernului Metropolitan al Tokyo-ului (ce funcţionează ca primărie), situată in Shinjuku. Turnurile gemene de acolo au platforme de unde se poate vedea oraşul iar accesul este gratuit. În împrejurimile oraşului se găsesc Izvoarele termale de la Hakone, Templele şi altarele din regiunea Kamakura, Yokohoma - al doilea oraş ca mărime din Japonia. Un alt obiectiv turistic foarte popular este şi Tokyo Disneyland.

  Festivalul Hanami, dedicat cireşilor înfloriţi se sărbătoreşte de obicei printr-un picnic în parcurile publice.

  Intrebari frecvente despre Tokio

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tokio?

  Sunroute Asakusa, Sunlite Shinjuku, Monterey La Soeur Ginza, Monterey Hanzomon, Hotel Monterey Akasaka sunt cele mai populare hoteluri din Tokio

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tokio?

  Hotel Grand Prince Takanawa, Hotel Monterey Akasaka, Monterey Hanzomon, Monterey La Soeur Ginza, Sunlite Shinjuku sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tokio.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tokio?

  Narita Excel Hotel Tokyu, Hotel Edoya sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tokio.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Tokio?

  Conrad Tokyo, Cerulean Tower Tokyu, Ana Crowne Plaza Hotel Narita, Hilton, Hyatt Regency sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Tokio.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tokio?

  Hotel Chinzanso Superior City View sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tokio.