Oferte cazare Tokio, Tokyo Japonia 2023
(449 oferte, 74.6EUR - 1000EUR)
Japonia 2023 – Spectacolul Florii De Cires Pachet 12 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Tokyo, Tokio

Japonia 2023 – Spectacolul Florii De Cires Pachet 12 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Tokyo

Tokio, Tokyo, Japonia

  • Avion (31.03 - 10.04.2023)
   Date de plecare: 31.03

    Ultima rezervare: 21.10.2022

  Hotel Ritz Carlton, Tokio

  Hotel Ritz Carlton

  Tokio, Tokyo, Japonia

  • Hotel de lux  
  • Fara transport
  The Capitol Hotel Tokyu, Tokio

  The Capitol Hotel Tokyu

  Tokio, Tokyo, Japonia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Despre TokioPrezentare si poze Tokio

  Tokio

  Tokyo (literal capitala de est) este capitala Japoniei și cel mai mare oraș al acesteia, cu 13.010.279 locuitori gazduieste aproximativ 10% din populația țării. Orașul se situează în partea de mijloc a insulei principale a arhipelagului japonez, Honshu. Aici se află sediul Guvernului Japoniei și reședința împăratului. Tot numele Tokio este dat și uneia dintre cele 47 de prefecturi ale Japoniei, cuprinzând orașul Tokio, câteva zone învecinate și o serie de insule de la sudul orașului. În zona metropolitană a orașului, cea mai mare din lume, locuiesc aproximativ 30.000.000 oameni. Orașul se întinde pe o suprafață de 2187 km².

  Recomandari turistice pentru Tokio

  Tokyo este un oraş turistic care oferă vizitatorilor atracţii dintre cele mai variate, de la temple, grădini tradiţionale, până la monumente arhitectonice moderne, centre comerciale aglomerate şi restaurante diverse.

  Nu trebuie ratate Templele de la Asakusa, de unde se poate face şi o plimbare cu barca pe râul Sumida, Grădinile Palatului Imperial, Templul Meiji, Turnul Tokyo, unul dintre cele mai scumpe locuri din oraş, Clădirea Guvernului Metropolitan al Tokyo-ului (ce funcţionează ca primărie), situată in Shinjuku. Turnurile gemene de acolo au platforme de unde se poate vedea oraşul iar accesul este gratuit. În împrejurimile oraşului se găsesc Izvoarele termale de la Hakone, Templele şi altarele din regiunea Kamakura, Yokohoma - al doilea oraş ca mărime din Japonia. Un alt obiectiv turistic foarte popular este şi Tokyo Disneyland.

  Festivalul Hanami, dedicat cireşilor înfloriţi se sărbătoreşte de obicei printr-un picnic în parcurile publice.

  Intrebari frecvente despre Tokio

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Tokio?

  Japonia 2023 – Spectacolul Florii De Cires Pachet 12 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Tokyo, Sunroute Asakusa, Sunlite Shinjuku, Monterey La Soeur Ginza, Monterey Hanzomon sunt cele mai populare hoteluri din Tokio

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Tokio?

  Japonia 2023 – Spectacolul Florii De Cires Pachet 12 Zile Plecare Din Bucuresti Zbor Lufthansa Tokyo, Hotel Grand Prince Takanawa, Hotel Monterey Akasaka, Monterey Hanzomon, Monterey La Soeur Ginza sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Tokio.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Tokio?

  Conrad Tokyo, Cerulean Tower Tokyu, Ana Crowne Plaza Hotel Narita, Hilton, Hyatt Regency sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Tokio.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Tokio?

  Narita Excel Hotel Tokyu, Hotel Edoya sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Tokio.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Tokio?

  Hotel Chinzanso Superior City View sunt cele mai apreciate hoteluri din Tokio cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Tokio.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Tokio?

  Sunlite Shinjuku, Grand Fresa Akasaka, The B Akasaka, Nihonbashi Villa, Prince Park Tower sunt hoteluri din Tokio ce au acces gratuit la internet