Pachete 1 Mai 2022
Filtre: Categorie: 1 Mai× (1 oferte, 105EUR - 105EUR)
Hotel Aqua Thermal Spa Relax, Baile 1 Mai

Hotel Aqua Thermal Spa Relax

Baile 1 Mai, Crisana, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.06.2021

1 Mai

1 Mai

Pentru mini vacanta de 1 Mai Direct Booking va ofera cazare si servicii de masa in hoteluri, vile si pensiuni de pe litoralul Romanesc sau din statiunile si regiunile turistice montane, prin pachete si sejururi, la preturi minime, configurate special pentru bugete si preferinte variate.

Puteti alege litoralul Romanesc in statiunile Mamaia, Neptun, Costinesti, Vama Veche sau 2 Mai sau sa va orientati catre statiuni din Valea Prahovei, Sibiu si imprejurimi sau Bucovina, Maramures si Clisura Dunarii.

Daca nu sunteti inca hotarat ce destinatie turistica sa alegeti pentru mini vacanta de 1 Mai puteti consulta ofertele turistice pe diferite regiuni, atat din Romania, cat si din Bulgaria, Spania, Italia, Grecia sau Croatia sau sa urmariti ofertele cu tarife speciale early booking (inscrieri timpurii) sau cele last minute.

Pachetele si sejururile turistice pentru destinatiile externe, pe langa serviciile de masa si cazare asigura si transportul cu autocar sau avion charter sau de linie si pot fi rezervate online in portalul de rezervari Direct Booking.

Intrebari frecvente despre

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din ?

Hotel Aqua Thermal Spa Relax sunt cele mai populare hoteluri din

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din ?

Hotel Aqua Thermal Spa Relax sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din .

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din ?

Hotel Aqua Thermal Spa Relax sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din .

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din ?

Hotel Aqua Thermal Spa Relax sunt cele mai apreciate hoteluri din ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din .

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din ?

Hotel Aqua Thermal Spa Relax sunt hoteluri din ce au acces gratuit la internet