Pachete Piete De Craciun 2019
Filtre: Categorie: Piete de Craciun× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Piata De Craciun Budapesta 16 20 Decembrie Piete De Craciun 2018, Budapesta

Piata De Craciun Budapesta 16 20 Decembrie Piete De Craciun 2018

Budapesta, Budapest Metropolitan Area, Ungaria

  • Autocar (16.12 - 20.12.2018)

  Piete de Craciun

  Piete de Craciun

  Iarna in Europa este o perioada minunata pentru cei care doresc sa experimenteze farmecul Pietelor de Craciun, intr-un decor de basm, intesat de decoratiuni de Craciun, colinde, beteala, cozonac, artificii, luminite si miros de vin cu scortisoara. Direct Booking v-a pregatit pentru aceaste magice momente pachete cu transport inclus sau doar cazare.

  Ofertele Direct Booking asigura cazare in hotelurile din cele mai cunoscute orase ale Europei, la cele mai bune preturi, concepute special pentru mini vacanta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

  Cautati oferta care vi se potriveste cel mai bine pentru a intampina sarbatoarea magica a Craciunului si rezervati online o vacanta de poveste in marile capitale europene.

  Va intampinam cu oferte pentru Pietele de Craciun la tarife promotionale prin programele de inscrieri timpurii (early booking) sau cele speciale de ultim moment (last minute) in Austria, Ungaria, Cehia, Germania, Franta, Spania si nu numai, asigurandu-va transportul atat cu autocarul cat si cu avionul pentru un sejur de neuitat.