Despre Boekelo - prezentare, informatii, poze si recomandari

Satul este format din doua centre populate, unul in est al protestantilor si unul in vest al catolicilor. Cele doua parti ale satului erau separate de paraul Boekelo si cateva campuri. Fiecare parte avea biserica, scoala, frizeria, magazin si pub propriu. Fabricile erau in schimb toate in partea de est. Cand segregarea a disparut, magazinele si-au pierdut clientela protestanta sau catolica exclusivista. Intre timp scoala catolica s-a mutat in est, magazinul de alimente din vest s-a inchis si pub-ul din vest a devenit magazin de bauturi. Noi magazine si locuinte au fost construite in partea de est care este considerata acum si centrul satului si care este de 10 ori mai mare decat partea de vest.
Satul și împrejurimile sale atrag mulți turiști, există trasee frumoase de ciclism și mers pe jos, inclusiv moara de apă din Oele, Buurserzand, Haaksbergen și Twekkelo. Informații despre acest lucru pot fi găsite la punctul de informare turistică de pe Windmolenweg, chiar lângă restaurantul De Buren. În Usselo, la câțiva kilometri de Boekelo, se află moara de făină din Möl de la Wissink, o moară de post din 1802.
Peisajul Twente coulisse din Boekelo se află moșii istorice, inclusiv Hof te Boekelo (o posesie originală din 1570), De Weele, Zonnebeek și 't Stroot.
„Museum Buurtspoorweg” conduce în mod regulat o cale ferată muzeală istorică cu locomotive cu aburi restaurate și vagoane de la Boekelo la Haaksbergen. La jumătatea drumului, stația „Zoutindustrie” se află lângă „Hotel Bad Boekelo”.
Boekelo are un eveniment anual de sport ecvestru internațional, „The Military”. Chiar în afara satului se află un teren de golf cu 18 găuri și un domeniu de conducere.
Istoria Boekelo este determinată de ferme, terenuri și piețe, vânzări, moștenire și ajustări. Datorită deschiderii liniei de cale ferată Winterswijk-Boekelo-Enschede-Hengelo în 1885, industria s-a stabilit în Boekelo.


Boekelo | Boekelo este un sat olandez din districtul Enschede in sudul Olandei cu o populatie de aproximativ 3000 de oameni si este situat chiar la vest de Satul Usselo. Satul este cel mai bine cunoscut pentru evenimentul militar ecvestru, international, Boekelo Enschede, dar si pentru industria sarii care s-a mutat mai tarziu la Hengelo si a berariei Grolsch, care s-a mutat aici abandonand fabricile din Groenlo si Enschede

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Boekelo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Boekelo?

Intercityhotel Enschede, Resort Bad Boekelo, Hotel Landgoed De Holtweijde, Erfgoed Bossem, Tuindorphotel T Lansink sunt cele mai populare hoteluri din Boekelo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Boekelo?

Intercityhotel Enschede, Fletcher Hotel Restaurant De Grote Zwaan, Resort Bad Boekelo sunt cele mai apreciate hoteluri din Boekelo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Boekelo >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Boekelo?

Resort Bad Boekelo sunt cele mai apreciate hoteluri din Boekelo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Boekelo >

Top hoteluri din Boekelo

Resort Bad Boekelo, Boekelo

Resort Bad Boekelo

Boekelo, Olanda, Olanda

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.