Despre Ramat Gan - prezentare, informatii, poze si recomandari


Ramat Gan a primit un rating de 3.5 / 5 de la clientii Direct Booking (1 opinii in perioada - ). Vezi impresii turisti despre Ramat Gan, Israel

Ramat Gan este un oraș din Israel având 145,875 loc. (în 2010) situat în zona metropolitană Gush Dan din districtul Tel Aviv, imediat la est de orașul Tel Aviv.

Pe teritoriul său se află Stadionul național de fotbal al Israelului, Parcul Național Ramat Gan, Safari, Universitatea Bar Ilan, Centrul Medical Sheba din Tel Hashomer, Bursa de diamante, Școala superioară de arte dramatice „Beit Tzvi”, sălile de teatru "Olav al V-lea", „Yahalom”, Teatrul „Hasifriyá”, Școala Superioară textilă și de design „Shenkar”, Muzeul Ramat Gan, mall-ul Knyón Ayalon. Orașul găzduiește numeroase întreprinderi, inclusiv de high tech, precum și cea mai înaltă clădire din Israel, Moshe Aviv Tower.

Ramat Gan a fost întemeiat în anul 1921 ca așezare agricolă necooperatistă de tip moshavá. În anul 1926 i-a fost recunoscut statutul de consiliu local, iar în 1950 a fost declarat oraș.

Parcurile principale ale orașului sunt: Parcul Național, pe o întindere de 190 de hectare, parcul David din cartierul Merom Navè. 25 % din suprafața orașului este acoperită de parcuri publice.


Ramat Gan | Orașul Ramat Gan se află în aria metropolitană Gush Dan, la est de Tel Aviv. El se învecinează la nord cu râul Yarkon, iar la est cu orașul Bney Brak. În sud-vest se mărginește cu orașul Givatayim.

Sursa informatiei prezentate 

Intrebari frecvente despre Ramat Gan

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ramat Gan?

Hotel Rimonim Optima, Indigo Tel Aviv Diamond District, Rimonim Tower, Hotel Indigo Tel Aviv Diamond Exchange, Leonardo City Tower sunt cele mai populare hoteluri din Ramat Gan

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ramat Gan?

Hotel Rimonim Optima, Kfar Maccabiah Hotel And Premium Suites, Leonardo City Tower, Hotel Indigo Tel Aviv Diamond Exchange, Rimonim Tower sunt cele mai apreciate hoteluri din Ramat Gan ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ramat Gan >

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ramat Gan?

Leonardo City Tower sunt cele mai apreciate hoteluri din Ramat Gan ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ramat Gan >

Top hoteluri din Ramat Gan

Hotel Rimonim Optima, Ramat Gan

Hotel Rimonim Optima

   Scor 7 din 1 comentarii

Ramat Gan, Israel, Israel

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Prima Link, Ramat Gan

Prima Link

Ramat Gan, Israel, Israel

  • Fara transport
  Leonardo City Tower, Ramat Gan

  Leonardo City Tower

  Ramat Gan, Israel, Israel

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Comentariile turistilor despre Ramat Gan


  7

  Negrea Alexanndru, grup de prieteni 05.04.2014Comentariu turist DIRECT BOOKING

  Orasul e mai vechi,cu stradute mai inguste,dar placut
  Nu am gasit nici un obiectiv turistic conform criteriilor specificate
  Informatiile si fotografiile din prezentarea statiunilor/destinatiilor au caracter informativ. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete sau nu contin erori.