Ski Andorra iarna 2017
Filtre: Categorie: Ski× (5 oferte, 306.3EUR - 306.3EUR)
Parma, Andorra and

Parma

Andorra and, Andorra, Andorra

  • Fara transport
  Hotel Princesa Park, Andorra All Areas

  Hotel Princesa Park

  Andorra All Areas, Andorra, Andorra

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Hotel Metropolis, Andorra All Areas

  Hotel Metropolis

  Andorra All Areas, Andorra, Andorra

   • Fara transport
   Hotel La Cabana, Andorra All Areas

   Hotel La Cabana

   Andorra All Areas, Andorra, Andorra

    • Fara transport

    Vacante ski Andorra

    Andorra reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Andorra sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Andorra si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Andorra pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Andorra sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Andorra oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Andorra garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Andorra va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Andorra iarna 2017 - 2018 - Alege din 13 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Andorra