Ski Andorra iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 308EUR - 654.9EUR)
Pas De La Casa Princesa, Pas De La Casa

Pas De La Casa Princesa

Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

  • Fara transport
  Residence El Tarter, El Tarter

  Residence El Tarter

  El Tarter, Grandvalira, Andorra

   • Fara transport
   Alba El Tarter, El Tarter

   Alba El Tarter

   El Tarter, Grandvalira, Andorra

    • Fara transport
    Pas De La Casa Alaska, Pas De La Casa

    Pas De La Casa Alaska

    Pas De La Casa, Grandvalira, Andorra

     • Fara transport

     Vacante ski Andorra

     Andorra reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Andorra sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Andorra si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Andorra pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Andorra sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Andorra oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Andorra garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Andorra va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Andorra iarna 2020 - Alege din 4 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Andorra