Ski Finlanda iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (35 oferte, 135.1EUR - 1000EUR)
Hotel K5 Levi, Levi

Hotel K5 Levi

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel de lux  
 • Fara transport
Levilehto Apartments, Levi

Levilehto Apartments

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Levi Panorama, Levi

Hotel Levi Panorama

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Levi

Hotel Best Western Apartments Levi Snow White

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Levitunturi Spa, Levi

Hotel Levitunturi Spa

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Levi Hotel Spa, Levi

Levi Hotel Spa

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Viprakka, Levi

Viprakka

Levi, Laponia, Finlanda

  • Fara transport

  Vacante ski Finlanda

  Finlanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Finlanda sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Finlanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Finlanda pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Finlanda sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Finlanda oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Finlanda garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Finlanda va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Finlanda iarna 2021 - 2022 - Alege din 39 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Finlanda

  Intrebari frecvente despre Finlanda

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Finlanda?

  Hotel Hullu Poro, Hotel K5 Levi, Hotel Sirkantahti, Levilehto Apartments, Hotel Best Western Apartments Levi Snow White sunt cele mai populare hoteluri din Finlanda

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Finlanda?

  Hotel K5 Levi, Hotel Sirkantahti, Hotel Hullu Poro, Hotel Levi Panorama, Hotel Best Western Apartments Levi Snow White sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Finlanda.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Finlanda?

  Levilehto Apartments, Levin Stara Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Finlanda.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Finlanda?

  Hotel Levitunturi Spa, Levi Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Finlanda.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Finlanda?

  Hotel K5 Levi, Hotel Levi Panorama, Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Levi Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Finlanda.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Finlanda?

  Hotel Levi Panorama sunt hoteluri din Finlanda ce au acces gratuit la internet