Ski Finlanda iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (33 oferte, 335.3EUR - 1000EUR)
Hotel Levi Panorama, Levi

Hotel Levi Panorama

Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Levi

Hotel Best Western Apartments Levi Snow White

Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel K5 Levi, Levi

Hotel K5 Levi

Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Levitunturi Spa, Levi

Hotel Levitunturi Spa

Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Vacante ski Finlanda

Finlanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Finlanda sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Finlanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Finlanda pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Finlanda sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Finlanda oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Finlanda garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Finlanda va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Finlanda iarna 2020 - 2021 - Alege din 33 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Finlanda