Ski Linchestein iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 406.7EUR - 406.7EUR)
Residence, Vaduz

Residence

Vaduz, Linchestein, Linchestein

  • Fara transport
  Parkhotel Sonnenhof, Vaduz

  Parkhotel Sonnenhof

  Vaduz, Linchestein, Linchestein

   • Fara transport
   Meierhof, Vaduz

   Meierhof

   Vaduz, Linchestein, Linchestein

    • Fara transport

    Vacante ski Linchestein

    Linchestein reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Linchestein sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Linchestein si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Linchestein pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Linchestein sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Linchestein oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Linchestein garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Linchestein va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Linchestein iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Linchestein

    Intrebari frecvente despre Linchestein

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Linchestein?

    Meierhof, Parkhotel Sonnenhof, JUFA Hotel Malbun-Alpin R, Residence sunt cele mai populare hoteluri din Linchestein

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Linchestein?

    Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Linchestein ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Linchestein.