Statiuni si orase in regiunea Altopiano della Paganella

Celor care skipass-ul "Paganella" nu le ajunge si cauta mai multa varietate lerecomandam exitindrea la Skipass-u "Skirama Dolomiti", care include 428 km de pârtii în în total 8 domenii schiabile. Acestei renumite regiuni apartin pe lânga Madonna di C

Statiunile si orasele din Altopiano della Paganella unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Altopiano della PaganellaObiective turistice in regiunea Altopiano della Paganella Oferte Altopiano della Paganella

Andalo

Andalo

La început erau doar 14 gospodării pe platoul înalt dintre Molveno, Cavedago şi Fai della Paganella - astăzi din gospodăriile împrăştiate s-a format o staţiune îndrăgită de vacanţă. Un centru pentru cei în căutarea unei vacanţe în mişcare, care punctează în special cu situarea excelentă între masivul Paganella şi Dolomiţii Brenta. Astfel sportivii au acces direct de la Andalo la variatul domeniu schiabil "Paganella". Cu marile sale centre sportive şi diversele facilităţi, staţiunea se mândreşte cu multe posibilităţi şi în afara pârtiile. Pentru o vacanţă fără urmă de plictiseală!


Fai Della Paganella

Fai Della Paganella

Deja în secolele trecute Fai della Paganella a fost un punct de întâlnire important în Paganella şi la începutul sec. XIX au apărut pionierii schiului pentru a explora acest domeniu şi pistele sale. Este plin astăzi de instalaţii pe cablu modere şi instalaţii de producere artificială a zăpezii. În plus aici veţi găsi şi cele mai frumoase peisaje din întregul Trantino - de cunoscut la o drumeţie sau la o plimbare cu snow-mobilul. Situarea în zonă însorită pe platou, liniştea şi farmecul deosebit al Fai della Paganellas vă vor fermeca şi pe dumneavoastră!