Statiuni si orase in regiunea Israel

Ierusalim este un vechi oras din regiunea istorica Palestina (pentru evrei si crestini „Ţara Sfanta” sau „Ţara lui Israel”),in Orientul Mijlociu, considerat oras sfant in Iudaism, Crestinism si Islam.

Statiunile si orasele din Israel unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

IsraelObiective turistice in regiunea Israel Oferte Israel

Eilat

Eilat

Eilat este un port în Israel, pe malul Mării Roșii. Este renumit ca stațiune balneoclimaterică, turiștii beneficiind de climatul cald, marin, cu salinitate ridicată, binefăcător pentru recuperare respiratorie si diverse boli.


Haifa

Haifa

Haifa este al treilea cel mai mare oraș din Israel - după Ierusalim și Tel Aviv. Orașul Haifa face parte din Zona metropolitană Haifa, a doua sau a treia zonă metropolitană cea mai populată din Israel.


Ierusalim

Ierusalim

Ierusalim este un vechi oras din regiunea istorica Palestina (pentru evrei si crestini „Ţara Sfanta” sau „Ţara lui Israel”),in Orientul Mijlociu, considerat oras sfant in Iudaism, Crestinism si Islam. Situat in Muntii Iudei, intre Marea Mediterana si tarmul de nord al Marii Moarte, Ierusalimul modern este unul dintre cele mai frumoase si mai cunoscute orase din Orientul Mijlociu, un loc pentru care de-a lungul mileniilor s-au dus razboaie si batalii cumplite. Cei care viziteaza astazi Ierusalimul vor gasi un oras care in mare parte s-a schimbat mult prea putin fata de cum arata cu secole in urma.


Ramat Gan

Ramat Gan

Orașul Ramat Gan se află în aria metropolitană Gush Dan, la est de Tel Aviv. El se învecinează la nord cu râul Yarkon, iar la est cu orașul Bney Brak. În sud-vest se mărginește cu orașul Givatayim.


Israel

Israel

Israel este o republică parlamentară localizată în Orientul Mijlociu de-a lungul malului de est al Mării Mediterane. Se învecinează cu Libanul în nord, Siria în nord-est, Iordania și Cisiordania în est, Egipt și Fâșia Gaza. Israelul este numit si Țara Sfântă este teritoriul în care s-au desfășurat evenimentele biblice, descrise de Tanakh, Vechiul Testament, Noul Testament sau în Coran.