Statiuni si orase in regiunea Lacul Garda

Nordul Italiei este un tărâm de vacanță fermecător care atrage milioane de turiști cu climatul său moderat şi cu istorie sa fascinantă. Lacul Garda este cel mai mare și cel mai renumit lac din Italia, o destinaţie de vară favorită care oferă totul, de la parcuri tematice la castele uimitoare, ruine romane şi bucătărie rafinată. Lacul măsoară 51 km în lungime și doar 17 km lăţime, având punctul său culminant în sud. Lacul Garda se află la intersecţia a trei regiuni fascinante: Veneto, Lombardia şi Trentino.

Satele pitorești, castelele medievale şi aleile de pe malul lacului împânzesc ţărmul.

Statiunile si orasele din Lacul Garda unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Lacul GardaObiective turistice in regiunea Lacul Garda Oferte Lacul Garda

Lacul Garda

Lacul Garda

Nordul Italiei este un tărâm de vacanță fermecător care atrage milioane de turiști cu climatul său moderat şi cu istorie sa fascinantă. Lacul Garda este cel mai mare și cel mai renumit lac din Italia, o destinaţie de vară favorită care oferă totul, de la parcuri tematice la castele uimitoare, ruine romane şi bucătărie rafinată. Lacul măsoară 51 km în lungime și doar 17 km lăţime, având punctul său culminant în sud. Lacul Garda se află la intersecţia a trei regiuni fascinante: Veneto, Lombardia şi Trentino. Satele pitorești, castelele medievale şi aleile de pe malul lacului împânzesc ţărmul.


Garda

Garda

Lacul Garda este cel mai mare lac italian, situat la poalele Alpilor într-o zonă frumoasă la 30 km de Verona, 100 km de Milan și 130 km deVeneția. Lacul Garda oferă  vizitatorilor un scenariu natural splendid, plin de culori, înconjurat de Dolomiții din Brenta la nord. Datorită climei mediteraneene, înflorește o vegetație bogată: lamâi, oleandri, magnolii și bouganvillia. Cultivarea viței de vie și a măslinilor produce vin bun și ulei de măsline. Plimbările lejere prin orașele mici, plimbările cu barca, explorarea împrejurimilor sunt printre alegerile pentru petrecerea timpului liber. În această regiune aproape toate sporturile pot fi practicate de la tenis la paragliding, cățărări, scufundări, karting. Lacul Garda este de asemenea cunoscut pentru viața de noapte, găsiți oriunde restaurante, cafenele, discoteci.


Manerba

Manerba

Oraș al provinciei Brescia, situat pe partea de sud- vest a lacului Garda, reprezintă o atracție turistică datorită sitului istoric Rocca di Manerba.


Bardolino

Bardolino

Bardolino este o comună din provincia Verona, regiunea Veneto, Italia, cu o populație de 7.001 locuitori și o suprafață de 57,33 km².


Limone Sul Garda

Limone Sul Garda

Oraș al provinciei Brescia, în Lombardia, este situat pe malul lacului Garda. În ciuda culturilor de lămâi (sensul numelui orașului în italiană) din această zonă, numele orașului este probabil derivat din cuvantul lemnos (ulm) sau limes (în latină: limită – referindu-se la comunele din Brescia și Episcopia Trento).