Statiuni si orase in regiunea Liguria

Genova (Genova in italiana, Zena in genoveza) este un oras si un port maritim in Italia de nord, capitala a Liguriei si pricipal port de deservire al insulelor Corsica si Sardinia. Are o populatie de cca. 700.000 locuitori si este capitala culturala europeana din 2004.

Statiunile si orasele din Liguria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

LiguriaObiective turistice in regiunea Liguria Oferte Liguria

Genova

Genova

Genova (Genova in italiana, Zena in genoveza) este un oras si un port maritim in Italia de nord, capitala a Liguriei si pricipal port de deservire al insulelor Corsica si Sardinia. Are o populatie de cca. 700.000 locuitori si este capitala culturala europeana din 2004. Genova se intinde din est in vest pe o distanta de mai bine de 15 km, dar din nord (contrafortii muntilor Apenini Ligurici) spre sud (Marea Mediterana) pe mai putin de 3 km, conform topografiei locului, intre munte si mare. Orasul s-a dezvoltat in jurul portului vechi, un fost golf semi-circular, care adaposteste astazi un muzeu al marinei si un mare acvariu public.


Savona

Savona

Savona folosit pentru a fi unul din locurile principale ale industriei de fier italian, având în fier-lucrări și turnătorii, construcții navale, ateliere feroviare, magazine de inginerie, și o turnătorie de alamă.


San Remo

San Remo

Sanremo este un oraș în nord-vestul Italiei, situat pe țărmul Mării Mediterane.Orașul are cca 57.000 de locuitori și este una din cele mai importante stațiuni de pe Riviera italiană.


La Spezia

La Spezia

La Spezia, sau Spesa in dialectul local lingurian, este un oras din nordul Italiei, situat la capatul golfului La Spezia. Este un port comercial si militar important in Italia, aflat intre Geneva si Pisa. Din portul La Spezia, puteţi face un tur cu barca la Portovenere unde puteti descoperi unul dintre cele mai frumoase sate vechi de pescuit de pe Riviera Italiană. De asemenea, nu trebuie ratat Portofino, un complex elegant de pe coasta Liguriei şi un loc unde puteţi admira cătunele colorate şi Piaţa Oraşului. Marea si orasul pitoresc se imbina placut cu muntii din apropiere.


Pietra Ligure

Pietra Ligure

Pietra Ligure este o comună din provincia Savona, regiunea Liguria, Italia, cu o populație de 8.882 de locuitori și o suprafață de 9,88


Rapallo

Rapallo

Rapallo este o comună din provincia Genova, regiunea Liguria, Italia, cu o populație de 30.493 de locuitori și o suprafață de 33,61 km².



Alassio

Alassio

Alassio (Arasce în dialectul din Liguria) este o localitate de 11.312 locuitori din provincia Savona în Liguria.


Santa Margherita Ligure

Santa Margherita Ligure

Santa Margherita Ligure este o comună din provincia Genova, regiunea Liguria, Italia, cu o populație de 9.639 de locuitori și o suprafață de 10,04 km².


Diano Marina

Diano Marina

Diano Marina (Marina di Dian Dian sau în Liguria ) este un oraș italian de 5,966 de locuitori din provincia Imperia din Liguria. Este a șaptea oraș din provincia de populație.


Loano

Loano

Loano este o comună din provincia Savona, regiunea Liguria, Italia, cu o populație de 11.521 de locuitori și o suprafață de 13,48 km².


Varazze

Varazze

Varazze este o comună din provincia Savona, regiunea Liguria, situată la aproximativ 30 de kilometri la vest de Genova. In apropiere în Apeninele Ligurii se află Monte Beigua, cu parcul său regional natural. Economia se bazează predominant pe șantierele navale, iaht și turism.


Portofino

Portofino

Portofino este un mic oraș (520 de locuitori) și o faimoasă stațiune în nord-vestul Italiei, pe țărmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici.



Castiglione Chiavarese

Castiglione Chiavarese

Castiglione Chiavarese este o comună din provincia Genova, regiunea Liguria, Italia, cu o populație de 1.649 de locuitori și o suprafață de 29,75 km².


San Lorenzo

San Lorenzo

San Lorenzo se află la 813 m altitudine, într-o albie largă a văii Val Pusteria. Domeniul schiabil Plan de Corones este la doar cca. 5 km distanţă şi oferă experienţe de neuitat boarderi-lor, carveri-lor şi iubitorilor de schi! Instalaţii pe cablu moderne, pârtii foarte bine preparate şi privelişti de vis fac din domeniul schiabil unul dintre cele mai frumoase din Dolomiţi. Localitatea San Lorenzo oferă tradiţie şi vă aşteaptă cu atmosferă idilică - perfect pentru doritorii de linişte şi relaxare! Multe obiective turistice cum este Castelul Sonnenburg, temple de cult preistorice ori morminte din timpul romanilor stau martori a caracterului cultural ce defineşte San Lorenzo. Chiar şi cele mai micuţe sate ale regiunii reprezintă atracţii turistice şi promit o vacanţă minunată în natură.