Statiuni si orase in regiunea Provincia Roma

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma are o populaţie de 2.923.000 persoane.
Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian.

Statiunile si orasele din Provincia Roma unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Provincia RomaObiective turistice in regiunea Provincia Roma Oferte Provincia Roma

Roma

Roma

Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma are o populaţie de 2.923.000 persoane. Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian.



Roma Aeroportul Fiumicino

Roma Aeroportul Fiumicino

Aeroportul International Leonardo da Vinci este cel mai mare aeroport din Italia și deservește alături de Aeroportul Ciampino Capitala Italiei – Roma. Acesta se află la aproximativ 20 kilometri vest de Roma, în orașul Fiumicino. Pe acest aeroport aterizează numeroase curse internaționale și interne, operate atât de companii aeriene low-cost cât și de către companii aeriene de tip full-service.