Statiuni si orase in regiunea Serbia

Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Orasul are statutul de unitate teritorială separată în Serbia, cu un guvern autonom. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea — două căi navigabile internaționale —, unde Câmpia Panonică întâlnește Balcanii.

Statiunile si orasele din Serbia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

SerbiaObiective turistice in regiunea Serbia Oferte Serbia

Belgrad

Belgrad

Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea — două căi navigabile internaționale —, unde Câmpia Panonică întâlnește Balcanii. De asemenea, orașul este plasat de-a lungul coridoarelor paneuropene X și VII. Cu o populație de 1.710.000 (conform estimărilor oficiale din 2007) de locuitori, care include și cetățenii ce locuiesc temporar în străinătate, Belgrad este cel mai mare oraș de pe teritoriul fostei Iugoslavii, al treilea de pe Dunăre, după Budapesta și Viena și al treilea din sud-estul Europei, după Istanbul și Atena — Bucureștiul nefiind situat în sud-est, ci mai degrabă în centrul Europei.Zlatibor

Zlatibor

Districtul Zlatibor este o unitate administrativă de gradul I, situată în partea de vest a Serbiei. Reședința sa este orașul Užice. Cuprinde 10 comune care la rândul lor sunt alcătuite din localități.