Weekend de iarnă pe Insula Aegina

02.10.2019 Grecia

La finele lunii septembrie multe insule ale Greciei devin pustii. Însă, de abia atunci ți se dezvăluie „sufletul” destinației. În sezonul rece vezi cum trăiesc adevărații localnici și frumusețea naturală goală, lipsită de aglomerația de șezlonguri și autobuze turistice

Exotic... Insulele Lichadonisiei ale Greciei

11.09.2019 Grecia

Localnicii le numesc Seychelles ale Greciei, unii turiști le compară cu insulele Bahamas, iar alții sunt de părere că acesta este paradisul Greciei. Și, cu toate acestea, încă nu au fost supraaglomerate de turiști. Poate doar aglomerate. Insulele Lichadonisiei ale Greciei sunt destinații de vacanță care ar trebui să se afle pe lista ta de „must see”.

8 lucruri interesante și mai puțin știute despre Creta

04.09.2019 Grecia

Vacanța pe Insula Creta este un real răsfăț. De la uleiul de măsline pur, la bananele mici, la păduri de palmieri și plaje cu nisip colorat, Insula Creta este, fără îndoială, cea mai exotică destinație de vacanță a Greciei.

De ce sa vizitezi Hagia Sophia din Istanbul

02.09.2019 Turcia

Fostă biserică, moschee și acum, oficial, muzeu, Hagia Sophia din Istanbul îmbină ambianța sfântă cu arhitectura bizantină și islamică. Este modul ei simplu de a te cuceri. Și reușește. Stând în partea veche a orașului, numită Sultan Ahmet, Hagia Sophia se alătură altor repere din apropiere trecute pe Lista Patrimoniului mondial UNESCO a Turciei.

5 must-see destinatii pentru gurmanzi

30.08.2019

Unii iubesc plajele, alții se dau în vânt după lux, unii după aventură și unii după arome. Iar noi suntem unii dintre ei. Tocmai de aceea, am făcut un top al destinațiilor în care gurmanzii să se simtă ca-n Rai.

Grand Bazaar din Istanbul - Shopping Guide

20.08.2019 Turcia

Toamna este cea mai bună perioadă de shopping în Istanbul. Așa că, v-am pregătit un mic ghid de shopping, care să te ajute să te miști mai ușor printre aleile kilometrice ale Grand Bazaar din Istanbul.

Cele mai frumoase și accesibile plaje naturale din Europa

08.08.2019

Hai să te relaxezi pe nisipul fin al plajelor secrete precum „Cala Pregonda” din Menorca sau „plaja Vlychos” de pe insula Hydra. Respiră aerul proaspăt al pinilor de pe plaja Nugal din Croația sau de pe plaja Cala Sa Boadella din Spania.

Lucruri esentiale pe care să le stii inainte de vacanta in Egipt

01.08.2019 Egipt

Egipt este o destinație spectaculoasă, care îți așterne la picioare o mulțime de posibilități: de la activități în deșert, la sporturi nautice și până la relaxare și tratamente corporale de lux. Află lucrurile esentiale pe care este bine să le stii inainte de vacanta in Egipt.

Top cele mai tari destinatii de Revelion 2020 in Europa

23.07.2019

Ofertele Early Booking pentru Revelionul 2020 în Europa sunt pe cale să apară. Așa că, fii pregătit și fă-ți deja o idee despre destinația potrivită pentru un Revelion 2020 în Europa.

5 locuri incredibile unde sa inoti in Grecia

17.07.2019 Grecia

E vară, plin sezon de vacanțe la mare în Grecia, Bulgaria, Turcia și alte destinații la care ai tot visat de-a lungul anului. Astăzi, însă, ne oprim pentru câteva clipe la 5 locuri incredibile și accesibile, unde sa inoti in timpul vacanței in Grecia.