In vizita la Nuazza Lavazza din Torino

09.05.2019 Italia

Iubitori de cafea, pregătiți-vă de o vacanță în Italia! Nu o spunem din pricina ofertelor noastre speciale de vacanță, ci datorită muzeului Nuazza Lavazza inaugurat cu mare fast anul trecut în Torino.

Cum sa calatoresti ca femeie in Egipt

03.04.2019 Egipt

După câțiva ani în umbră, Egipt se întoarce pe lista destinațiilor „must see” în orice anotimp. Piramidele, râul Nil, mormântul lui Luxor, temple și scufundările de talie mondială de la Marea Roșie reprezintă principalele motive pentru care să spui DA unei vacanțe în Egipt.

De ce o vacanta in Tunisia? 7 motive sa spui „hai”

02.04.2019 Tunisia

Arome, curcubeie, deșert cât vezi cu ochii și o mare bogată în corali... vacanța în Tunisia te fascinează prin contraste, varietate, peisaje și o cultură aparte, atractivă.

Unde să sărbătorim Paștele în Atena

01.04.2019 Grecia

De Paște în Grecia… pun pariu că mulți dintre voi s-au gândit la frumusețea țării, la trăirile intense ale grecilor în timpul sărbătorilor sfinte și, mai ales, la bucatele pe care aceștia le pun pe mese. Grecia este o țară superbă, o știm cu toții. Însă, puțin dintre noi au făcut cunoștință cu adevăratele ei tradiții.

Vacanta in Paralia Katerini! Atractii pe care probabil nu le stiai

29.01.2019 Grecia

Vacanța în Paralia Katerini înseamnă mai mult decât plajă, magazine de aur sau blănuri și taverne în care să savurezi mâncarea grecească fix în briza mării. Sejurul în Paralia Katerini în oferă câte o atracție la fiecare revenire a ta, chiar dacă este a zecea.

Top 10 cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa

06.12.2018

Citește și ia o decizie privind viitoarea destinație. Top Piețe de Crăciun din Europa. Piata de Craciun Toscana, Piata de Craciun Germania, Piata de Craciun Elvetia, Piata de Craciun Franta.

Top cele mai frumoase atractii naturale din Portugalia

29.11.2018 Portugalia

Lisabona, Algarve, Obidos, Sintra, Madeira, Porto, Evora și Aveiro sunt doar cateva dintre marile atractii ale Portugaliei. Descopera cele mai frumoase atractii naturale de aici si hai sa le vizitezi cu prima vacanta in Portugalia.

La schi in Grecia! Top 5 locuri de vizitat in timpul iernii

31.10.2018 Grecia

Grecia este și o destinație de iarnă, de schi și drumeții, în care priveliștile sunt superbe din orice unghi ai privi, iar posibilitățile de aventurare sunt numeroase, dar foarte puțin știute.

Top cele mai cautate destinatii de Revelion 2019

30.10.2018

Am început pregătirile pentru Revelion și Crăciun. Pun revelionul primul pentru că petrecem adesea Crăciunul în sânul familiei, acasă sau la rude. Trebuie să conturăm bugetul, să ne alegem destinația după servicii și preț, să vedem ofertele și să cântărim unde este mai bine să rezervi.

Unde mergem de Revelion? Top destinatii si traditiile lor

11.10.2018

Poți sărbători pe ritmuri scoțiene, făcând Highland Fling (dansul național al Scoției), poți admira focurile de artificii de peste Podul Harbour Sydney sau poți dansa pe plaja din Thailanda. Iată câteva dintre cele mai importante destinații din lume.