Final de Early Booking cu super discount! Top destinatii
» Oferte

26.04.2018

Final de Early Booking cu super discount! Top destinatii

Cum vremea frumoasă te îmbie la vacanță, de ce să nu îți iei un sejur ieftin la final de Early Booking? Da, am intrat în ultimele zile cu reduceri de până la 40% la vacanțele verii pe litoral în România, Grecia, Bulgaria și Turcia, iar prețurile sunt cât se poate de mici. Tocmai de aceea, îți recomandăm să-ți alegi destinația și să-ți faci rezervarea pe loc. Sunt ultimele camere cu reduceri Early Booking, iar noi știmsă te atragem cu prețuri bune 😊 Dacă vrei cel mai bun deal, intră pe site și bucură-te de reduceri. Până atunci, hai să-ți facem o mică prezentare. S-ar putea să te tenteze nu una, ci două vacanțe Early Booking, în destinații diferite. Să fie România sau Grecia? vacanțe în Grecia sau Turcia? Hai să vedem... 

Reduceri la vacanțe pe litoralul românesc

Pentru litoralul românesc, ți-am pregătit oferte cu până la 40% discount. Îți propunem acum una la 4*, cu mic dejun inclus, pentru două persoane, 7 nopți – cu 303 lei reducere! Ramada Mamaia 4*, la 2734 lei., cu check in pe 20.07, vezi aici. Este o variantă, poți alege oricând o altă stațiune și mai puține stele, dacă vrei prețuri mai mici. Optează pentru Costinești sau sejururi în Olimp sau Jupiter. Oferte avem din plin, iar formularul de personalizare a vacanței îți stă ori de câte ori vrei la dispoziție. 

Vacanțe Early Booking în Bulgaria 

All inclusive, hoteluri pe plajă, prețuri mici... cum să nu vrei vara în  Bulgaria. Dar gândul la o salată bulgărească, savurată la un restaurant pe malul mării te convinge să-ți rezervi sejurul. O ofertă care ne-a făcut cu ochiul: Nisipurile de Aur cu doar 647 €, 7 nopți, două persoane cu all inclusive, în plină vară. Cazarea e la Hotel Elena 4*. pentru variante mai subțire ca preț, ai de ales dintre o mulțime de variante în Sunny Beach sau în Nessebar. Iintră pe site și alege-ți vacanța dorită, în funcție de buget. Oferte cu Early Booking ai din plin. 

Până la 40% discount la vacanțele în Grecia

O destinație de vacanță cu milioane de posibilități. Sute de insule, mii de orașe și un număr mare de oferte bune. Prețurile variază în funcție de destinație. Bineînțeles că cele mai piperate sunt vacanțele cu transport avion inclus, însă și așa suma totală pentru două persoane, 7 nopți pornește de la 1500 euro. Pentru oferte cu tarife dedicate bugetelor medii, vezi Halkidiki, Riviera Olimpului, Thassos, Zakynthos și Skyathos. dacă vrei lux, ai oferte de vacanțe și în Santorini și Rhodos. Nu te speria, prețurile nu sunt atât de mari pe cât ai crede. Verifică singur. O vacanță în Halkidiki pentru 24.05, cazare doi adulți, 7 nopți, cu  demipensiune, la doar 421 €, cu Early Booking. Vezi aici.

Vacanțe în Turcia cu super discount

Găsești oferte pe Turcia din plin! Nu îți vom da o ofertă propriu zisă, ci îți recomandăm că îți creezi o ofertă personalizată. Astfel îți calculezi mai simplu bugetul de vacanță. Cât despre stațiuni, ai de ales dintr-o salbă generoasă: Bodrum, Marmaris, Kusadasi, Antalya, Long Beach și multe altele. Și aici reducerea este de până la 40%. Este perioada de Early Booking cu Direct Booking, ce ține până la finele lunii. Nu te sfii să încerci și vacanțe în Tunisia sau în Cipru. Vei fi supris să găsești prețuri mai mici decât la vacanțele în Grecia sau Turcia. Acum, însă, totul depinde de ce ți-ai dori să vizitezi și ce anume ți-ar plăcea să faci în vacanță. Plajp și soare? Sau și un pic de explorare? Indiferent de preferințe, aruncă-ți o privire pe site și prinde ultimele locuri cu reduceri Early Booking.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii