Ghid de vacanta Cele mai frumoase plaje din Corfu

14.06.2018 Grecia

30 de plaje din Corfu au primit decorația de Blue Flag, de-a lungul celor 217 km de coasta Corfu. Și toate se mândresc cu un fundal verde luxuriant. Cu excepția plajelor premiate, sunt multe altele la fel de minunate. Am adunat aici câteva, pentru a le descoperi și tu, împreună cu noi!

Top plaje si obiective turistice din Corfu - Recomandari turistice pentru Corfu

24.10.2016 Grecia

Orașul Corfu te încanta cu obiectivele sale turistice, monumentele din timpurile medievale, printe care Cetatea Veche, noua cetate, Liston, Fortul Vechi si Biserica Sfantul Spiridon, protectorul insulei. Iti recomandam plajele Agia Varvara, Glyfada, Paleokastritsa, Agios Georgios si excursiile optionale la pesterile Paxi si Antipaxi, grotele Nausicai si Albania.

CORFU - O saptamana la Marea Ionica

18.10.2014 Grecia

Corfu (denumita in limba greaca Kerkyra) este cea mai faimoasa dintre insulele Marii Ionice si reprezinta un rai turistic pentru cei care doresc sa guste din viata greceasca in timpul unui sejur de relaxare. Insula Corfu este una dintre cele mai populare si distinse atractii turistice din regiunea mediterraneana, cu un farmec deosebit, datorita combinatiei dintre atmosfera cosmopolita si autenticitatea traditiilor elene.