Lefkada - Topul plajelor si al atractiilor turistice

05.12.2016 Grecia

Gasesti aici recomandari pentru cele mai frumoase atractii si statiuni ale insulei, topul plajelor, al cluburilor si barurilor. Poti alege intre diverse excursii optionale: Excursie in orasul Lefkada, White Party, Excursie Gliki si Parga, Excursie cu vaporul in jurul insulei Lefkada

Turul insulei Lefkada intr-o zi

17.02.2015 Grecia

Dacă sunteți în vacanță pe inusla Lefkada cu transport propriu, insula grecească pe care se poate ajunge cel mai ușor cu automobilul personal, o idee excelentă de dinamizare a experienței de relaxare pe plaje superbe ale insulei este de a rezerva o zi unei excursii de tip road-trip pe suprafața acesteia.

Insula Lefkada - prezentare

17.02.2015 Grecia

Insula Lefkada se întinde pe o lungime de aproximativ 35 km și pe o lățime de circa 5 km, accesul pe insulă cu automobilul făcându-se printr-un pod mobil. Capitala insulei poartă același nume și concentrează 11.000 din cele 23.000 de locuitori câți numără insula, este situată imediat după intrare pe insulă (nu mai mult de 1 km).

Cele mai frumoase plaje din Lefkada

17.02.2015 Grecia

Dacă vă îndreptați atenția spre destinația de vacanță Lefkada, cu siguranță sunteți în căutarea unui sejur de relaxare și încântare la plajă. În acest caz, trebuie să știți că cele mai frumoase plaje ale insulei sunt cele din vest. Aici se întâlnesc și plajele Vasiliki și Agios Ioanis, aflate în top 3 plaje de surfing din Europa, datorită condițiilor propice practicării acestui sport, atât din punct de vedere al dotărilor naturale, cât și datorită faciliăților cu care sunt prevăzut pentru a ușura activitatea practicanților, atât amatori, cât și profesioniști.