din 8 impresii au apreciat Golful St. PaulOferte Golful St. Paul
6.6/10
Canifor, Qawra

Curatenie in camera

Hotel vechi, personal in varsta

Curatenie: 9, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 8, Pret: 5

Impresie despre Qawra
Un minus la capitolul curatenie pt toata Malta, in schimb frumos


7/10
Sunflower, Qawra

Camera curată, se face ordine/ curățenie zilnic Personal ok Cina foarte gustoasa și diversificata Amplasare lângă multe stații de transport in comun.

Mic dejun același in fiecare zi Camere doar twin( nu ar fi asta problema, dar sunt vechi și scârțâie foarte tare, nu sunt foarte comode)

Curatenie: 8, Confort: 4, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Qawra
Foarte ok. La 10-12 minute de hotel se afla faleza destul de animata.


3.3/10
Bella Vista Hotel, Qawra

Totul. Hotel cu servicii mult spus mediocre. Personal lipsit de educatie elementara, cu atat mai mult lipsit de profesionalism. Curatenia in camere lasa de dorit, lenjeria neschimbata de la ultimii clienti, necalcata, gri de murdarie... Mancarea groaznica, cu greu puteai alege ceva de potolit foamea, exceptia a facut-o painea, laptele si untul de la micul dejun.

Curatenie: 4, Confort: 4, Amplasare: 7, Servicii: 2, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 4

8.3/10
Hotel Cardor Holiday Complex, Qawra

Hotel curat,angajati harnici. Merita vizitat.

Nu

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 7

Impresie despre Qawra
Nu are plaja cu nisip aproape. 30 min.cu autobuzul 223. 2 € de persoana dus.


9/10
Dolmen Hotel Malta, Qawra

Un hotel excelent pentru vacanta. Locația foarte buna, la câteva minute de mers pe jos de acvariu și câteva minute de centrul stațiunii unde sunt multe terase. Dintre terase recomand L'Ostricaio, au un steak de ton super delicios. Imediat după centrul stațiunii se găsește portul, de unde se pot lua diverse excursii. Gradina cu piscinele este superba, ai vreo 4 piscine de unde alege, noi am făcut baie doar în doua din ele. Cea mai frumoasa e cea de lângă mare, infinity pool. Cea cu insulița are bar în apa și echipa de animație. Sunt multe șezlonguri , câteva baldachine și câteva baruri. Marina și Shaggy, echipa de animație, sunt foarte prietenoși, organizează diverse jocuri gen polo, darts, aerobic, petanque de care copiii au fost foarte incantați. La mare nu veți găsi nisip, plaja e ca o terasa cu șezlonguri iar intrarea în mare se face ca în piscina, cu scărița. pentru noi a fost foarte OK. Marea e foarte limpede și fără valuri. Hotelul e mare, am înțeles ca are vreo 400 de camere. Curățenia OK, zilnica, nimic de reproșat. Pentru prosoapele de piscina se pot cere carduri pentru care se plătește o garanție de 10euro. Toate cumpărăturile de la baruri sau cardurile de prosoape pot fi trecute pe camera, nu e necesar sa fie achitate pe loc. camerele cu sea-view au o panorama superba, noi am primit o camera imensa, cred ca avea vreo 40mp + baia. Apreciez 4 stele curate, fără probleme.

Micul dejun nu e foarte variat. Aceleași ochiuri și omleta zilnice. Doar într-o zi am prins waffe. M-as fi așteptat la mai mult.

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Qawra
Sunt multe terase cu mâncare, inclusiv pub-uri stil englezesc, magazine suveniruri, magazine alimentare. Pana în Valetta centru sunt cam 40 minute cu autobuzul, la fel si pana la aeroport. Mdina, pe ruta directa e cam la 30 minute cu busul.


8.6/10
Dolmen Hotel Malta, Qawra

Per total, impresia lasata de Dolmen este una foarte buna. Este la 10 min de centru statiunii, te poti plimba pe chei, ai magazine in apropiere, este foarte bine amplasat. Un mare plus este si resortul in sine, ai restaurant, bar, masaj, 2 piscine, tot ce ai nevoie. Curatenie se face in fiecare dimineata iar personalul foarte prietenos.

Am fost surprisa putin, cele 4 stele din malta nu sunt echivalente cu 4 stele din alte tari.

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Qawra
Statiunea ne-a placut foarte mult, foarte aproape de cele mai importante plaje din malta: golden bay, meliehha bay si paradise bay. Plaja din statiune, a fost un artificial amenajata cu nisip, fiind pe stanci, de aceea am preferat sa mergem si in alte statiuni.


8.7/10
Bella Vista Hotel, Qawra

Foarte multumita

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 8, Pret: 9

9.7/10
AX Seashells Resort at Suncrest, Qawra

Hotelul super curat si serviciile de nota 10.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Qawra
Plaja artificiala din apropiere este acceptabila. Dar din fata hotelului se poate lua autobuz pana la Golden Bay.