din 6 impresii au apreciat VallettaOferte Valletta
9.6/10
Hotel Diplomat, Sliema

personal amabil, mancare foarte buna in special la mic dejun

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

10/10
Grand Hotel Excelsior , Orasul Valleta

Totul a fost super!

-

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.7/10
Allegro, St Julians

Hotel excelent amplasat, zonă cu Restaurante, aproape de Staţiile de autobuz (50 m), de Faleză. Personalul extrem de amabil, ne-a ajutat în orice problemă am avut şi ne-a îndrumat atunci când am cerut păreri despre locuri de vizitat şi modalitate de a ajunge la acestea.

Camera puţin înghesuită, baia la fel, dar, altfel, confortul a fost ok. Una peste alta, am mers să vizităm, nu să stăm în cameră.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre St Julians
St. Julien este un oraş-staţiune animat, cu multe restaurante, baruri, care merită vizitat. Se ajunge în Sliema foarte uşor, într-o plimbare pe faleză. Excelent serviciul de transport public, de pe al cărui site poţi afla variantele pe care le ai pentru orice destinaţie. Autobuzele respectă orarul de pe site. Recomand cardul de o săptămână de 21 euro, altfel, o singură deplasare costând 1.5 euro.


7.1/10
Park Hotel and Apartments, Sliema

pozitionare hotel buna (aproape de faleza si de mijloacele de transport in comun), mic dejun acceptabil. Pretul mic ne-a facut sa vedem si partea buna a hotelului.

Nu face de 4 stele , ci intre 2 si 3, de aceea pretul este mai mic decat la celelalte hoteluri de 4 stele. Hotelul cam vechi, camere nerenovate cu mobilier vechi si imbatranit (veioza rupta si aproape scoasa din perete, apa la robinet curge cu tzaraita, dusul cu furtun fisurat), aerul in camera inchis (eu am aerisit toata ziua ca sa pot avea un aer respirabil). Internetul in camere este la misto, trebuie coborat la receptie pt a avea semnal bun.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 8

9/10
Westin Dragonara, St Julians

Un hotel excelent, poziție foarte bună, cu plaja privata la mare, personal amabil, mâncare deosebita (cu specific mediteranean cu mult peste și fructe de mare). Excelent pt familii cu copii, deși pt copii mâncarea era cam nepotrivita.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre St Julians
O stațiune deosebita cu viata de noapte tumultuoasa, foarte aglomerata seara, fiind atracția întregii insule.


8/10
Windsor, Sliema

Apropierea de malul marii

Hotel de 4 stele dar doar pe hartie. Pereti cu urme de mucegai, in baie nefinisata cada , iar cad faci dus apa iese in camera.Personal dragut.Mancare in fiecare zi la fel; OUA, KAIZER, FASOLE. Pt cei nepretentiosi e ok.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 10, Mancare: 6, Pret: 8

Impresie despre Sliema
Orasul frumos, cu bucatarie mediteraneana, mai mult peste foarte bine gatit