din 15 impresii au apreciat HammametOferte Hammamet
9.4/10
Hotel The Sindbad, Statiunea Hammamet

Very nice!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8.3/10
Hotel Magic Life Africana Imperial Superior, Statiunea Hammamet

Este un hotel bun,curat,mAncare variată si entertaimant foarte bine pus la punct, iar personalul este foarte amabil. Il recomand cu drag. In timpul sejurului am ales să fac cAteva excursii opționale,printre care și Desertul Sahara,O excursie de două zile, nu este usoara, deoarece cuprinde multe obiective, însă alaturi de cei mai tare ghid pe care l-am cunoscut vreodata, Jula Tania, a fost foarte plăcută si de neuitat experiență aceasta. Tania este un om deosebit, care si-a respectat programul si s-a încadrat în timp,chiar pregatindu-ne si cateva surprize pe parcursul excursiei. Dacă ajungeți aici,întrebați de Tania Jula!!! Este un ghid si un om minunat!! Recomand!!!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 7, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 7

7.6/10
Hotel Vincci Marillia, Statiunea Hammamet

ok

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 7, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

8.4/10
Magic Venus Beach Aquasplash, Statiunea Hammamet

excursia la Cartagina, inceputa f bine, s-a terminat cu o vizita la H&M, Stradivrius si altele la fel in loc de Medina Tunis. Asta datorita agentului Christian Tour Tania Jula, care nu e suficient de pregatita cu prezentarea obiectivelor turistice si nu cunoaste traseele(in Sidi Bou Said). Atentie la excursiile optionale !!!

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 7

3.9/10
Hotel Alhambra Thalasso, Yasmine Hammamet

nu au notiunea de all inclusiv.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 3, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 1, Pret: 1

5.4/10
Le President Aqua Park Spa Resort, Statiunea Hammamet

Nu merita acest hotel 4 stele.organizare proasta.nu il recomand la nici un prieten.trebuie îmbunătățiri foarte multe in el.un singur bar decat la receptie.trebuie să plătești toate serviciile la aqua park.cel mai prost hotel.cand am ajuns la hotel am dat mită ca sa ne cazeze . nu se poate asa ceva.doar am plătit toate serviciile.

Curatenie: 6, Confort: 5, Amplasare: 5, Servicii: 4, Personal: 4, Mancare: 5, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Hammamet
Stațiune foarte frumoasa.


9/10
Magic Holiday Village Manar, Statiunea Hammamet

Locație frumoasă cu multă verdeață, toboganele pentru copii super, plaja cu nisip fin și gros, intrarea în apa este lina. MAncarea bună. Aproape in fiecare seară muzică live.

Animatorii cam gălăgioși.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 8

8.1/10
Vincci Nozha Beach, Statiunea Hammamet

Totul a fost perfect.

Am fost un grup de 8 persoane din Tg.Jiu, am cumpărat vacanță de 7 nopti ,8 zile, totul perfect pAnă în ziua a 7, cand am fost contactați de ghidul roman din Tunisia cum ca in seara respectivă la oră 22:40 avem autocar spre aeroport, ocazie cu care am realizat ca am plătit o vacanță 7 nopti ,8 zile,dar am stat 6 nopți 7 zile, Ceva urAt din partea agenției. Urmează să ne adresăm tot grupul PROTECTIEI CONSUMATORULUI ,DECI MARE ATENTIE...

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 5

8.4/10
Le President Aqua Park Spa Resort, Statiunea Hammamet

Cazare foarta buna in hotel,accectabila la casute,piscine mari,curate,cu baruri,mancarea foarte buna,bere rece si buna,vin la sticla tunisian bun,plaja curata,cu sezlonguri gratuite si bar,nisip fin,apa cu nisip si intrare lina,aquapark propriu gratuit pt.toate varstele,ideal pt.familii cu copii.

Aglomeratie mare in prima ora la masa,cand personalul este depasit.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 7, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Hammamet
Se afla pe faleza orasului Hammamet,in zona turistica de N,terase si baruri multe,aproape de centru(medina),cam 2 euro cu un taxi.


9/10
Magic Holiday Village Manar, Statiunea Hammamet

Superb nota 10

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

3.3/10
Le President Aqua Park Spa Resort, Statiunea Hammamet

Nu e cazul

O nenorocire. Camerele care nu sunt in hotelul propriu-zis sunt cocine. Miroase pestilential pentruca au gura de evacuare chiar la usa de intrare. Baia nu are geam de aerisire iar exhaustorul nu funcționează. Am tras apa la wc de o sfoara , apa la chiuveta nu funcționa , televizorul nu a funcționat la fel ca si aerul condiționat. Majoritatea romanilor au făcut scandal si au fost mutați. Noi ne-am saturat de umilințele la care am asistat , cei de la Recepție purtAndu-se execrabil. Am asistat la cel puțin trei certuri urate pe zi. Ne-au înjurat si ne-au trimis la ghid. Care ghid ? Bojoumaa a venit in prima zi a adunat banii de excursii si atAt. Am așteptat peste o ora pentru a pleca intr-o excursie si cei de la Recepție își băteau joc de noi. După ce ca nu am mers in excursie a trebuit sa sau patru telefoane pe banii mei plus mai mult de 10 mesaje la de-l de scumpe. A mințit ca are whatsup. Am plătit tot. A răspuns ca nu avem nici o excursie deși lui i-am dat banii. După insistente si bani cheltuiți a returnat banii zicAnd ca ne face o favoare. Este un bramburit , repeta aceleași prostii intr-o limba de-abia inteligibila. Nu ne-ajutat cu nimic msi mult zicea ca sa fim multumiți ca ne-a schimbat camera. Nu a schimbat nimic. Este senil deși se da mare șmecher. A repetat de careva ori cum se controla virginitatea in Tunisia deși autocarul avea o mulțime de copii

Curatenie: 1, Confort: 2, Amplasare: 2, Servicii: 1, Personal: 1, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Statiunea Hammamet
Zona este modesta iar toată Tunisia este sub gunoaie


7.1/10
Le President Aqua Park Spa Resort, Statiunea Hammamet

Vremea buna,apa calda,nisip curat,curățenie la plaja,intrare lună în mare,Nu aglomerat la plaja,sezlonguri suficiente,umbrele,intrare gratuită la aqua park,Dar acolo se plătește sezlonguri. 5 dinari

Ca un aspect negativ,legat de cazare:Am fost inițial cazați în anexele hotelului,camere situate la zeci de metri de clădirea principala,de sala de mese,baruri și piscină. Acolo camerele arată ca de 2*.Am făcut atmosfera la receptie si am primit camere in clădirea principala. Acolo e foarte frumos, curățenie zilnic doar ca nu a funcționat aerul conditionat pe toată perioada sejurului la nici o camera!!!. Noaptea e cald ,si daca încerci să dormi cu ușile vagonului deschise , e gălăgie. MAncarea la prAnz si seara e ok, dimineață au mAncare sărăcăcioasă.Referitor la masa, cel mai neplăcut e ca stai la coadă la orice. Ca sa iei un pahar de vin sau apa sau bere, stai la o coadaaa...este doar un barman care serveste sute de turiști. La fructe...slab. Nu am vazut pepene desi au pepeni, sunt ieftini la ei.Copiii nu au înghețată.

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 5, Pret: 7

Impresie despre Statiunea Hammamet
Stațiunea este ok. Cu 6 dinari ajungi la bazar, la Medina. Acolo trebuie să te tocmesti pentru orice cumperi.Recomand excursia in deșert.


9.7/10
Hotel Medina Solaria Thalasso, Yasmine Hammamet

hotelul este pe plaja, personalul restaurantului super ok, mancare proaspata, buna si foarte diversificata, piscina pe doua nivele cu pesteri, cascade si jacuzzi.

-

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Yasmine Hammamet
statiune micuta dar curata si usor cocheta.


8.3/10
Hotel Golden Tulip Taj Sultan Resort, Statiunea Hammamet

Comunicare buna cu direct booking, derulare corecta a relatiei contractuale

Consider neacceptabil sa nu cunosti orarul de zbor decat cu max o zi inainte de plecare-asta si datorita faptului ca suntem din provincie si trebuie sa luam in calcul cum ajungem si cum plecam de la aeroport. Inadmisibila mi se pare si intarzierea zborurilor.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 6, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Hammamet
Statiunea este frumoasa, bine pazita, conditiile de plaja si baie f.bune


8.6/10
Hotel Movie Gate Miramar Aqua, Statiunea Hammamet

locatie deosebita intr-o zona plina de verdeata, plaja curata cu nisip foarte fin, servicii corecte pentru pretul platit

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 9