Oferte cazare Boekelo, Olanda Olanda 2023
(8 oferte, 445.4EUR - 714EUR)
Resort Bad Boekelo, Boekelo

Resort Bad Boekelo

Boekelo, Olanda, Olanda

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre BoekeloPrezentare si poze Boekelo

Boekelo

Boekelo este un sat olandez din districtul Enschede in sudul Olandei cu o populatie de aproximativ 3000 de oameni si este situat chiar la vest de Satul Usselo. Satul este cel mai bine cunoscut pentru evenimentul militar ecvestru, international, Boekelo Enschede, dar si pentru industria sarii care s-a mutat mai tarziu la Hengelo si a berariei Grolsch, care s-a mutat aici abandonand fabricile din Groenlo si Enschede. Vechiul amplasament al fabricii Texoprint, fostul Boekelosche Stoomblekerij ano 1888, a fost transformat într-o nouă zonă rezidențială, „De Bleekerij”. Clădirile industriale și coșul de fum din partea șantierului au primit o destinație în cadrul planului de dezvoltare urbană și, prin urmare, vor fi păstrate pentru viitor.

Recomandari turistice pentru Boekelo

Satul și împrejurimile sale atrag mulți turiști, există trasee frumoase de ciclism și mers pe jos, inclusiv moara de apă din Oele, Buurserzand, Haaksbergen și Twekkelo. Informații despre acest lucru pot fi găsite la punctul de informare turistică de pe Windmolenweg, chiar lângă restaurantul De Buren. În Usselo, la câțiva kilometri de Boekelo, se află moara de făină din Möl de la Wissink, o moară de post din 1802.
Peisajul Twente coulisse din Boekelo se află moșii istorice, inclusiv Hof te Boekelo (o posesie originală din 1570), De Weele, Zonnebeek și 't Stroot.
„Museum Buurtspoorweg” conduce în mod regulat o cale ferată muzeală istorică cu locomotive cu aburi restaurate și vagoane de la Boekelo la Haaksbergen. La jumătatea drumului, stația „Zoutindustrie” se află lângă „Hotel Bad Boekelo”.
Boekelo are un eveniment anual de sport ecvestru internațional, „The Military”. Chiar în afara satului se află un teren de golf cu 18 găuri și un domeniu de conducere.
Istoria Boekelo este determinată de ferme, terenuri și piețe, vânzări, moștenire și ajustări. Datorită deschiderii liniei de cale ferată Winterswijk-Boekelo-Enschede-Hengelo în 1885, industria s-a stabilit în Boekelo.

Intrebari frecvente despre Boekelo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Boekelo?

Intercityhotel Enschede, Fletcher Hotel Restaurant Dinkeloord, City Hotel Hengelo, Resort Bad Boekelo sunt cele mai populare hoteluri din Boekelo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Boekelo?

Fletcher Hotel Restaurant Dinkeloord, Resort Bad Boekelo sunt cele mai apreciate hoteluri din Boekelo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Boekelo.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Boekelo?

Resort Bad Boekelo sunt cele mai apreciate hoteluri din Boekelo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Boekelo.