Cazare In Orase Belgrad, Serbia Serbia 2021
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (653 oferte, 71.4EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Beograd Art Hotel Premium Art Room, Belgrad

Beograd Art Hotel Premium Art Room

Belgrad, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Rex, Belgrad

Rex

   Scor 8.9 din 2 comentarii

Belgrad, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Belgrade Inn Garni Hotel, Belgrado

Belgrade Inn Garni Hotel

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Belgrado, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Heritage, Belgrad

Hotel Heritage

Belgrad, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Tulip Inn Putnik Belgrade, Belgrad

Tulip Inn Putnik Belgrade

Belgrad, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Central Park Residence, Belgrad

Central Park Residence

Belgrad, Serbia, Serbia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Kasina, Belgrad

Kasina

   Scor 10 din 1 comentarii

Belgrad, Serbia, Serbia

  • Fara transport
  Life Design Hotel, Belgrado

  Life Design Hotel

     Scor 6.1 din 1 comentarii

  Belgrado, Serbia, Serbia

   • Fara transport
   Vozarev, Belgrad

   Vozarev

   Belgrad, Serbia, Serbia

    • Fara transport
    Villa Bulevar, Belgrado

    Villa Bulevar

    Belgrado, Serbia, Serbia

    • Hotel cu Internet wireless  
    • Fara transport
    Majdan, Belgrado

    Majdan

    Belgrado, Serbia, Serbia

     • Fara transport
     Vozarev, Belgrado

     Vozarev

     Belgrado, Serbia, Serbia

      • Fara transport
      B Hotels, Belgrado

      B Hotels

      Belgrado, Serbia, Serbia

       • Fara transport

       Despre BelgradPrezentare si poze Belgrad

       Belgrad

       Belgrad este capitala și cel mai mare oraș al Serbiei. Este situat la confluența dintre râul Sava și fluviul Dunărea — două căi navigabile internaționale —, unde Câmpia Panonică întâlnește Balcanii. De asemenea, orașul este plasat de-a lungul coridoarelor paneuropene X și VII. Cu o populație de 1.710.000 (conform estimărilor oficiale din 2007) de locuitori, care include și cetățenii ce locuiesc temporar în străinătate, Belgrad este cel mai mare oraș de pe teritoriul fostei Iugoslavii, al treilea de pe Dunăre, după Budapesta și Viena și al treilea din sud-estul Europei, după Istanbul și Atena — Bucureștiul nefiind situat în sud-est, ci mai degrabă în centrul Europei.

       Recomandari turistice pentru Belgrad

       Clădirile și zonele istorice ale Belgradului sunt printre atracțiile de prim rang ale orașului. Printre acestea sunt Skadarlija, Muzeul Național și Teatrul Național din apropiere, Zemun, Piața Nikola Pašić, Terazije, Piața Studenților, Fortăreața Kalemegdan, Strada Knez Mihailova, Parlamentul, Templul Sfântului Sava, Palatul Vechi. Pe lângă acestea, sunt multe parcuri, monumente, muzee, cafenele, restaurante și magazine pe ambele maluri ale fluviului. Monumentul eroului necunoscut din vârful dealului Avala permite o vedere panoramică asupra orașului. Mausoleul lui Iosip Broz Tito, numit Kuća cveća (Casa florilor), precum și parcurile din apropiere, Topčider și Košutnjak, sunt de asemenea cunoscute, în special în rândul vizitatorilor din fosta Iugoslavie.
       Beli Dvor sau „Palatul Alb”, casa familiei regale Karadjordjevic, este deschis pentru vizitatori. Palatul are numeroase lucrări de valoare semnate de Rembrandt, Nicolas Poussin, Sebastien Bourdon, Paolo Veronese, Antonio Canaletto, Biagio D'Antonio, Giuseppe Crespi, Franz Xaver Winterhalter, Ivan Mestrovic și alții.

       Ada Ciganlija este o fostă insulă a râul Sava și cel mai mare complex de recreație și sport din Belgrad. Azi are legătură către țărm, creând un lac artificial pe râu. Aceasta este cea mai populară destinație pentru belgrădeni în timpul verilor fierbinți ale orașului. Plajele se întind pe o distanță de 7 kilometri și există facilități sportive pentru diverse sporturi, inclusiv golf, fotbal, baschet, volei, rugby, baseball, și tenis. În timpul verii, aici vin pentru recreare între 200000 și 300000 de persoane pe zi. Cluburile sunt deschise nonstop, organizând recitaluri live, iar peste noapte sunt ținute petreceri pe plajă. Se pot practica sporturi extreme, cum ar fi bungee jumping, schi nautic și paintball. Există numeroase trasee pe insulă, fiind posibilă plimbarea cu bicicleta, mersul pe jos sau jogging. În afară de Ada, Belgradul are în total 16 insule pe râuri, multe încă neutilizate. Printre acestea, Insula Marelui Război, la confluența râului Sava, se prezintă ca o autentică oază de sălbăticie (în special păsări). Aceste domenii, împreună cu Mica Insulă de Război din vecinătate, sunt protejate de guvernul orașului ca rezervații naturale.

       Intrebari frecvente despre Belgrad

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Belgrad?

       Beograd Art Hotel Premium Art Room, Rex, Balkan Garni Hotel, Belgrade Inn Garni Hotel, Tulip Inn Putnik Belgrade sunt cele mai populare hoteluri din Belgrad

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Belgrad?

       Beograd Art Hotel Premium Art Room, Rex, Balkan Garni Hotel, Belgrade Inn Garni Hotel, Hotel Heritage sunt cele mai apreciate hoteluri din Belgrad ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Belgrad.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Belgrad?

       Hotel Heritage, Tulip Inn Putnik Belgrade, Admiral Arena Hotel, Apart Hotel K, Hotel N Budget sunt cele mai apreciate hoteluri din Belgrad ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Belgrad.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Belgrad?

       Tulip Inn Putnik Belgrade, Hotel Continental, Crowne Plaza Belgrade, Metropol Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Belgrad ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Belgrad.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Belgrad?

       Balasevic Centar sunt cele mai apreciate hoteluri din Belgrad cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Belgrad.

       Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Belgrad?

       Best Western Hotel M, Balkan Orient Express, Boutique Hotel Tash Belgrade, Hotel Zira, Falkensteiner Belgrade sunt hoteluri din Belgrad ce au acces gratuit la internet