Early Booking Kalutara, Sri Lanka Sri Lanka vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 350EUR - 959EUR)
Hotel Royal Palm Beach, Kalutara

Hotel Royal Palm Beach

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (18.01 - 21.04.2021)
  • Fara transport
Avani Kalutara, Kalutara

Avani Kalutara

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

  • Hotel pe plaja  
  • Avion (18.01 - 21.04.2021)
  • Fara transport
The Sands By Aitken Spence, Kalutara

The Sands By Aitken Spence

Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (18.01 - 21.04.2021)
  • Fara transport

Despre KalutaraPrezentare si poze Kalutara

Kalutara

Kalutara sau Kalutota este un oraș important din districtul Kalutara, provincia occidentală, Sri Lanka. Acesta este situat la aproximativ 40 km sud de capitala Colombo.

Early Booking Kalutara

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Kalutara, Sri Lanka, Sri Lanka puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din KalutaraSri Lanka.

Ofertele turistice Early Booking Kalutara vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Kalutara pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Kalutara este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Kalutara.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Kalutara au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Kalutara scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Kalutara cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Kalutara in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Kalutara sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Kalutara prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Kalutara si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Kalutara si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Kalutara Sri Lanka vara 2021 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Kalutara Sri Lanka cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kalutara

De vizitat:
-Kalutara Bodhiya: unul dintre cele mai sacre situri budiste din Sri Lanka, se afla pe drumul Colombo-Galle.
-Richmond Castle: construit in anul 1896;
-Plaja Calido: se întinde între râul Kalu și Oceanul Indian;
-Asokaramaya Buddhist Temple: templu budit construit in 1873.

Intrebari frecvente despre Kalutara

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kalutara?

Hotel Royal Palm Beach, Avani Kalutara, The Sands By Aitken Spence sunt cele mai populare hoteluri din Kalutara

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kalutara?

Hotel Royal Palm Beach, Avani Kalutara, The Sands By Aitken Spence sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalutara ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kalutara.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kalutara?

Hotel Royal Palm Beach, Avani Kalutara sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalutara cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kalutara.