Early Booking Phuket Thailanda vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 282.2EUR - 282.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel The Village Coconut Island, Phuket

Hotel The Village Coconut Island

Phuket, Phuket, Thailanda

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Avion (12.01 - 26.04.2024)
  • Fara transport

Despre Phuket

Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda. Aceasta are 48 km în lungime, 21 km latime in cea mai larga zona a sa. Asezata in sudul Thailandei, la vest are litoralul Mării Andaman, iar in sud este interconectata de provincia Phang Nga de o pereche de poduri rutiere.Black Friday Phuket

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Phuket, Thailanda puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Phuket.

Ofertele turistice Early Booking Phuket 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Phuket pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Phuket este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Phuket.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Phuket au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Phuket scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Phuket cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Phuket in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Phuket sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Phuket prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Phuket si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Phuket si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Phuket Thailanda 2024 - oferte Inscrieri timpurii Phuket cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Phuket

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Phuket?

Hotel Holiday Inn Resort Phuket, Hotel Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Ex. Laguna Beach Resort, Bliss, The Lunar Patong, Hotel Amora Beach Resort Superior Pool View sunt cele mai populare hoteluri din Phuket

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Phuket?

Hotel Holiday Inn Resort Phuket, Hotel Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Ex. Laguna Beach Resort, Bliss, The Lunar Patong, Hotel Amora Beach Resort Superior Pool View sunt cele mai apreciate hoteluri din Phuket ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Phuket.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Phuket?

The Lunar Patong, Hotel Onyx Villas By Tropiclook, Grand Sunset Hotel, Rawai Palm Beach Resort, U Zenmaya Phuket sunt cele mai apreciate hoteluri din Phuket ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Phuket.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Phuket?

U Zenmaya Phuket, Hotel Coriacea Boutique Resort, Akyra Beach Club Phuket, Hotel Trisara, Hotel Aleenta Resort And Spa Phuket sunt cele mai apreciate hoteluri din Phuket cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Phuket.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Phuket?

Bamboo Beach Hotel And Spa, OYO 138 The Chilli Salza Patong, Amatara Wellness Resort, The View Phuket, Hotel Casa Del M Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Phuket ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Phuket.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Phuket?

Hotel Outrigger Laguna Phuket Beach Resort Ex. Laguna Beach Resort, The Lunar Patong, Rawai Palm Beach Resort, Novotel Phuket Karon, The Beach Heights Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Phuket cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Phuket.