Ski Laponia Finlanda iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (40 oferte, 199.9EUR - 1000EUR)
Hotel Levitunturi Spa, Levi

Hotel Levitunturi Spa

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Levi

Hotel Best Western Apartments Levi Snow White

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Levilehto Apartments, Levi

Levilehto Apartments

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel K5 Levi, Levi

Hotel K5 Levi

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Levi Hotel Spa, Levi

Levi Hotel Spa

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Levi Panorama, Levi

Hotel Levi Panorama

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
K5, Levi

K5

Levi, Laponia, Finlanda

  • Fara transport

  Despre Laponia

  Laponia

  Orasul Levi, aflat la Cercul Polar este statiunea cu cele mai mari partii de schi din Finlanda. Este cel mai popular schi-resort finlandez, gazduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi. Aici aveti o diversitate impresionanta de activitati de iarna. Centrul orasului va ofera o varietate de baruri si restaurante. 15 piste de schi sunt iluminate si pe timpul noptii. La dispozitia turistilor sunt nenumarate scoli de schi si magazine de inchiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarna.

  Vacante ski Laponia

  Laponia, Finlanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din regiunea Laponia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Finlanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Laponia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Laponia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Laponia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Laponia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Laponia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Laponia Finlanda iarna 2021 - 2022 - Alege din 40 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Laponia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Laponia?

  Hotel Levitunturi Spa, Break Sokos Hotel Levi , Hotel K5 Levi, Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Levilehto Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Laponia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Laponia?

  Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Hotel K5 Levi, Break Sokos Hotel Levi , Hotel Levitunturi Spa, Levi Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Laponia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Laponia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Laponia?

  Levilehto Apartments, Levin Stara Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Laponia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Laponia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Laponia?

  Hotel Levitunturi Spa, Levi Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Laponia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Laponia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Laponia?

  Hotel Best Western Apartments Levi Snow White, Hotel K5 Levi, Levi Hotel Spa, Hotel Levi Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Laponia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Laponia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Laponia?

  Hotel Levi Panorama sunt hoteluri din Laponia ce au acces gratuit la internet