Autocar Varsovia, Mazovia Polonia 2023
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre VarsoviaPrezentare si poze Varsovia

Varsovia

Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.

Varsovia este situata pe doua forme geomorfologice principale: platoul Campiei morene si Valea Vistula, cu modelul sau asimetric de terase diferite

Desi nu este foarte cunoscuta printre turisti, Varsovia are un “Oras Vechi” pitoresc cu o poveste aparte, numeroase monumente ce sunt o marturie a erei comuniste si un orizont impanzit de zgarie-nori construiti in ultimii ani.

Orasul Vechi – a fost distrus in timpul celui de-al doilea razboi mondial si reconstruit in intregime la scurt timp dupa aceasta.

Sejururi Autocar Varsovia

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Varsovia, Mazovia, Polonia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Varsovia. Puteti rezerva hotelul preferat din Varsovia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Varsovia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Varsovia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Varsovia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Varsovia (Mazovia, Polonia) 2023 - 2024 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Varsovia

Palatul Regal, admirabil reconstruit dupa planurile originale. Adaposteste adesea expozitii si galerii de arta.

Palatul Culturii si Stiintei, construit dupa modelul arhitectural al Universitatii din Lomonosov din Moscova, situat chiar in centrul orasului, ofera o panorama superba asupra Varsoviei celor care urca pe terasa cladirii.

Parcul Łazienski si Palatul, ofera o incursiune interesanta pe terenurile imperiale ale Poloniei de altadata. Plimbarea pe aleile parcului prilejuieste frecvente intalniri cu veverite, foarte prietenoase cu turistii.

Palatul Wilanow – a fost construit pentru regele Jan Sobieski si este o cladire imensa, cu 60 de camere, majoritatea umplute cu obiecte legate de regalitate, portrete si artefacte antice.

Fortareata Varsoviei este un avanpost semicircular si una dintre putinele ramasite ale fortificatiilor ce incercuiau Varsovia in trecut.

Muzeul Rascoalei din Varsovia, unul dintre cele mai frumoase muzee din tara, ofera vizitatorului informatii asupra celui mai tragic episod din istoria orasului.

Muzeul de Istorie al Varsoviei care ofera un tur fascinant prin trecutul capitalei poloneze.

Muzeul Armatei poloneze este muzeul cu cea mai mare colectie de artefacte militare din Polonia

Piata orasului vechi, strajuita de statuia Sirenei, simbolul Varsoviei. Aici gasiti cele mai multe magazine si tarabe de suveniruri, sau puteti opta pentru o plimbare cu o caruta trasa de cai.

Inchisoarea Pawiak – o amintire a vremurilor terifiante din cel de-al doilea razboi mondial.

Drumul regal este un traseu simbolic intre castelul regal si palatul Wilanów, ce include mai multe obiective turistice istorice.

Gradina Zoologica ocupa o suprafata de 40 hectare unde pot fi vazute peste 500 de specii de animale

Intrebari frecvente despre Varsovia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Varsovia?

sunt cele mai populare hoteluri din Varsovia