Individual Zelezna Ruda, Cehia Cehia 2020
Filtre: Transport: individual× (15 oferte, 74.2EUR - 350EUR)
Orea Resort Horizont, Zelezna Ruda

Orea Resort Horizont

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Orea Hotel Spicak, Zelezna Ruda

Orea Hotel Spicak

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Orea Picak, Zelezna Ruda

Orea Picak

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Ostry, Zelezna Ruda

  Ostry

  Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Gradl, Zelezna Ruda

   Gradl

   Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Enzian, Zelezna Ruda

    Enzian

    Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

     • Fara transport
     Penzion Diana, Zelezna Ruda

     Penzion Diana

     Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

      • Fara transport
      Hotel Karl, Zelezna Ruda

      Hotel Karl

      Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

       • Fara transport

       Despre Zelezna RudaPrezentare si poze Zelezna Ruda

       Zelezna Ruda

       Železná Ruda este situată la 820 m altitudine şi doar în jur de 3 km de graniţa cu Germania, la Bayerisch Eisenstein şi este unul din principalele centre de sport şi turism din Pădurea Boemiei. Numele oraşului (în traducere "Târg Piatra Fierului") se trage de la faptul că a fost fondat în apropiere de un depozit de fier, al drumul comercial între Boemia şi Bavaria. Deoarece regiunea este foarte bogată în resurse naturale aici au existat demult multe ateliere de prelucrare a fierului, de sticlărie sau de unelte, care ou oferit la rândul lor multe locuri de muncă până la mijlocul secolului XX.
       În ziua de azi rolul pricipal este jucat de turism, în timp ce pe timp de vară regiunea este renumită pentru drumeţii şi ciclism în jurul lacurilor şi pe vârfuri, iarna sportivii se dau după plac pe numeroasele pârtii de schi fond şi în domeniile schiabile foarte primitoare pentru familii. Dacă vremea nu este destul de bună, merită neapărat făcută şi o vizită la diversele muzee (cum ar fi Muzeul Berii sau Muzeul Pădurii Boemiei), pentru a afla mai multe despre regiune.

       Sejururi Individual Zelezna Ruda

       Destinatia Zelezna Ruda, Cehia, Cehia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Zelezna Ruda cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

       Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Zelezna Ruda au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Zelezna Ruda, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

       Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Zelezna Ruda si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

       Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Zelezna Ruda trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

       Sejururi cu transport individual cu masina proprie Zelezna Ruda (Cehia, Cehia) 2020 la cele mai mici preturi. Peste 12 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!