Individual Zelezna Ruda, Cehia Cehia 2022
Filtre: Transport: individual× (14 oferte, 259.7EUR - 980EUR)
Orea Hotel Spicak, Zelezna Ruda

Orea Hotel Spicak

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Orea Resort Horizont, Zelezna Ruda

Orea Resort Horizont

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Penzion Diana, Zelezna Ruda

Penzion Diana

Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

  • Fara transport
  Gradl, Zelezna Ruda

  Gradl

  Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

   • Fara transport
   Hotel Karl, Zelezna Ruda

   Hotel Karl

   Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

    • Fara transport
    Penzion 103, Zelezna Ruda

    Penzion 103

    Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

     • Fara transport
     Aura Spicak, Zelezna Ruda

     Aura Spicak

     Zelezna Ruda, Cehia, Cehia

      • Fara transport

      Despre Zelezna RudaPrezentare si poze Zelezna Ruda

      Zelezna Ruda

      Železná Ruda este situată la 820 m altitudine şi doar în jur de 3 km de graniţa cu Germania, la Bayerisch Eisenstein şi este unul din principalele centre de sport şi turism din Pădurea Boemiei. Numele oraşului (în traducere "Târg Piatra Fierului") se trage de la faptul că a fost fondat în apropiere de un depozit de fier, al drumul comercial între Boemia şi Bavaria. Deoarece regiunea este foarte bogată în resurse naturale aici au existat demult multe ateliere de prelucrare a fierului, de sticlărie sau de unelte, care ou oferit la rândul lor multe locuri de muncă până la mijlocul secolului XX.
      În ziua de azi rolul pricipal este jucat de turism, în timp ce pe timp de vară regiunea este renumită pentru drumeţii şi ciclism în jurul lacurilor şi pe vârfuri, iarna sportivii se dau după plac pe numeroasele pârtii de schi fond şi în domeniile schiabile foarte primitoare pentru familii. Dacă vremea nu este destul de bună, merită neapărat făcută şi o vizită la diversele muzee (cum ar fi Muzeul Berii sau Muzeul Pădurii Boemiei), pentru a afla mai multe despre regiune.

      Sejururi Individual Zelezna Ruda

      Destinatia Zelezna Ruda, Cehia, Cehia este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Zelezna Ruda cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

      Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Zelezna Ruda au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Zelezna Ruda, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

      Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Zelezna Ruda si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

      Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Zelezna Ruda trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

      Sejururi cu transport individual cu masina proprie Zelezna Ruda (Cehia, Cehia) 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Peste 14 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

      Intrebari frecvente despre Zelezna Ruda

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zelezna Ruda?

      Gradl, Penzion Diana, Orea Horizont Spicak Hotel Spicak, Hotel Orea Wellness Horizont Halbpension, Orea Hotel Spicak sunt cele mai populare hoteluri din Zelezna Ruda

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zelezna Ruda?

      Orea Resort Horizont, Orea Hotel Spicak, Hotel Orea Wellness Horizont Halbpension, Penzion Diana, Gradl sunt cele mai apreciate hoteluri din Zelezna Ruda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zelezna Ruda.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zelezna Ruda?

      Orea Hotel Spicak sunt cele mai apreciate hoteluri din Zelezna Ruda ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zelezna Ruda.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zelezna Ruda?

      Orea Resort Horizont, Orea Hotel Spicak sunt cele mai apreciate hoteluri din Zelezna Ruda ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zelezna Ruda.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zelezna Ruda?

      Orea Resort Horizont, Orea Hotel Spicak sunt cele mai apreciate hoteluri din Zelezna Ruda cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zelezna Ruda.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zelezna Ruda?

      Orea Resort Horizont, Orea Hotel Spicak sunt hoteluri din Zelezna Ruda ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zelezna Ruda.