Autocar City Break 2022
Filtre: Categorie: City break×Transport: autocar× (6 oferte, 185.5EUR - 1000EUR)
Istanbul Comoara De Pe Doua Continente 2021 Istanbul, Istanbul

Istanbul Comoara De Pe Doua Continente 2021 Istanbul

Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

  • Autocar (27.10 - 19.12.2021)
   Date de plecare: 27.10, 10.11, 27.11, 15.12
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 29.09.2021

  Sveta Sofia, Sofia

  Sveta Sofia

  Sofia, Regiunea Sofia, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (17.04 - 19.09.2022)
  • Fara transport
  Mikelina Boutique Hotel, Atena

  Mikelina Boutique Hotel

  Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (24.10 - 02.10.2022)
  • Fara transport
  Istanbul Comoara De Pe Doua Continente 2021 Istanbul, Istanbul

  Istanbul Comoara De Pe Doua Continente 2021 Istanbul

  Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

   • Autocar (27.10 - 19.12.2021)
    Date de plecare: 27.10, 10.11, 27.11, 15.12
   Circuit Romania Bucovina Maramures Si Transilvania, Romania

   Circuit Romania Bucovina Maramures Si Transilvania

   Romania, Romania, Romania

    • Autocar (19.08 - 02.11.2021)
     Date de plecare: 28.10
    Istanbul City Break Cu Autocarul, Istanbul

    Istanbul City Break Cu Autocarul

    Istanbul, Regiunea Istanbul, Turcia

     • Autocar (01.01 - 31.12.2021)
     • Fara transport

     City break

     City break

     Cele mai atractive oferte de mini vacanta si city break in marile orase din Europa si din lume le poti gasi la Direct Booking prin pachetele diversificate ce cuprind atat cazare la hotel cat si variante de transport cu avion de linie sau low cost.

     Ofertele de cazare last minute, pachete city break cu transport avion sau autocar la tarife ieftine pentru orase precum Paris, Praga, Londra, Viena, Barcelona, Roma, Atena, Madrid, Milano sau Venetia la hoteluri in proximitatea principalelor obiective turistice le poti rezerva online folosind portalul de rezervari Direct Booking.

     Principalele obiective turistice dar si evenimentele culturale din orasele candidate pentru mini vacanta city break reusita le puteti gasi grupate pe destinatia aleasa alaturi de harta orasului avand ca punct de plecare locatia hotelului ales.

     Sejur Autocar City Break

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru. Puteti rezerva hotelul preferat din cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul pentru constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din Romania, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in statiunile de, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Profita de cele mai bune oferte de vacanta pentru City Break cu transport autocar pentru Romania, Turcia, Spania, Grecia, Cehia, Bulgaria - Alege din 25 oferte si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre